Seneste nyt

Højtiden nærmer sig og kontoret holder lukket julen over, fra den 19. december til den 3. januar.

Glædelig jul og godt nytår til alle.
Jens Pind

GreenReader er det eneste danske online golfmagasin, som er lavet specifikt til at blive læst på din mobil. Magasinet er gratis, og dets smarte layout gør, at GreenReader læses lige så godt på mobilen som på tablet eller pc.

Magasinet udkommer hver mandag. Det indeholder dansk stof, men hovedvægten ligger på internationale baggrundsartikler fra Europa-touren, PGA-touren og LPGA-touren. De er skrevet af online-magasinet Global Golf Posts dygtige journalister, skabt til at ’fylde hullet’ frem til følgende torsdagsturnering.

Klik her GREENREADER for at se en prøveudgave af magasinet. Og her ABONNEMENT for at tilmelde dig som gratis abonnent.

Når du tilmelder dig, vil du hver mandag fom. 7/1-2019 modtage en email, når det nye nummer af GreenReader er klar til at blive læst. Abonnementet vil altid være gratis, og du kan til enhver tid afmelde det.

Manden bag GreenReader er Jan Frimodt, journalist og mangeårig, nu forhenværende, redaktør af det trykte GOLFmagasinet.

Mobil m txt

Efter en fantastisk golfsæson i Aars Golfklub med sol, varme og masser af glade golfspillere, nærmer tiden sig nu for, at ugeklubberne som tager over med matcher. Der mangler blot en enkelt klubmatch, nemlig Advent/Gløgg match den 2. december. Derfor afholdt klubben søndag sæsonafslutningsmatch. Måske skyldes de kun 65 tilmeldte at matchen var placeret den sidste dag i efterårsferien. Men matchen blev afviklet som 18 huller Stableford i et rigtig godt golfvejr, hvor der blev spillet i tre rækker, og alle gav udtryk for at det havde været en vellykket dag, hvor der også blev lavet flotte scores. Vinderne blev:

A-rækken
Henrik Bols Hansen 36 point
Jens Kr. Dissing 35 point
Inger Lise Børresen 35 point

B-rækken
Ernst Klysner Jensen 38 point
Ulrik Rask Lindstrøm 37 point
Jens Jensen 35 point

C-rækken
Jette Bengtsen 38 point
Ole Gravesen 33 point
Jens Kr. Tolstrup 32 point

Nærmest flaget på par 3 huller:
Hul 3. Martin Larsen 3,44 m
Hul 6. Anni Larsen 4,15 m
Hul 14. Else Friis 5,70 m
Hul 17. Inger Lise Børresen 5,48 m og Knud Pedersen 5,24 m.

Efter matchen samledes spillerne i klubhuset til mad og uddeling af præmier, som på dagen var med golfklubben som sponsor. Dagen sluttede med hurraråb for vinderne og for Aars Golfklub.

 

Aars Golfklub har afviklet den årlige match for vore frivillige hjælpere, som i år også havde deltagere fra vore sponsorer.
Om det var omtale af stormen Knuds mulige komme eller det forhold at flere af vore medlemmer havde valgt at deltage i andre matcher, som gjorde at kun 41 spillere havde tilmeldt sig, vides ikke. Alle tilmeldte mødte op og startede med en sandwich, inden de i det blæsende, og til tider regnfulde vejr, startede for at spille 18 huller Stableford. Alt vejr er jo golfvejr, det er kun påklædningen det kommer an på. Efter matchen, som blev afviklet i et godt tempo, syntes de fleste at de havde haft en god tur.


Resultatet af matchen er følgende:


Nærmest Flaget:
Hul 3: Henrik Mikkelsen 3,73 m
Hul 17: Mads Lundgaard 2,12 m
Hul 9 i 2 slag: Torben Sørensen 4,21 m

18 Huller Stableford:
Grp. A 
Jakob Rold Christensen 33 point
Erik Rynkeby 32 point 
Mads Lundgård 30 point

Grp. B
Bjarne Ravn 34 point
Lars Madsen 31 point
John Jørgensen 29 point

Efter matchen var klubben vært ved spisning, herunder rettede formanden for Klubben Søren Friis en stor tak til alle de frivillige som altid møder op når der er brug for en hjælpende hånd, og klubbens sponsorer som altid er positive over for Aars Golfklub. Dagen sluttede med et hurra for Vinderne, Medhjælpere, Sponsorer og Aars Golfklub.

På billedet dagens vindere.

Medhjælpermatch

Aars holder Kimbrerfest i denne uge. Det fejrer vi i Aars Golfklub med et godt tilbud til vores greenfeegæster i september og oktober måned. Normalpris 400 kr. minus 50% rabat= 200 kr.

Gælder også for Hverdags- og Flex medlemmer. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

Det er altid dejligt at få positive tilbagemeldinger fra tilfredse medlemmer og da rosen naturligvis skal gå til de frivillige som støtter op om begyndertræningen i Aars Golfklub bringes - med Søren Noers tilladelse - den kommentar han sendte til sekretariatet forleden. 

I dag har jeg vundet en 2. Plads i nettorækken, i Aars Golfklubs klubmesterskab - trods jeg kun har øvet mig i 4 måneder - er jeg herrestolt - af mit resultat qua de problemer jeg har, og samtidig er jeg dybt taknemmelig over de personer i Aars golfklub, som har taget sig tid til os nye og uøvede - ikke blot for jeres interesse, men ikke mindst for jeres vedholdenhed.
Tak til alle jer “golfere” der har mødt os med overbærenhed, når vi har lavet endnu en fejl. Men vi bliver bedre - alene pga. jer!

Hilsen
Søren Noer

Tirsdagsklubbens årlige sommerudflugt gik i år til Blokhus Golf Klub med 21 golfspillere. Vi startede kl. 8 i bus fra Aars Golfklub mod Blokhus. I bussen blev der serveret kaffe og Aases hjemmebagte boller med ost. Der var også en lille én til kaffen. En times tid senere ankom vi til Blokhus Golf Klub, hvor der blev udleveret scorekort samt goodie bags og Aases hjemmelavede sandwich til runden.

Efter en runde i dejligt sommervejr på en rigtig flot bane samledes vi på terrassen ved klubhuset til hyggeligt samvær og uddeling af præmier fra Aars Proshop. Herefter fik vi et lækkert stjerneskud og kaffe inden turen gik retur til Aars Golfklub.

De flotte resultater blev præsteret af:

Blokhus vindere

 

PINK CUP til fordel for Kræftens Bekæmpelse i Aars golfklub

Aars Golfklub afholdt lørdag den 18. august Pink Cup igen efter nogle års pause. Som noget nyt havde vi mænd med i år. Det viste sig at være en god idé. Det gav lige det sidste pift. Der blev spillet i damerække og herrerække. Damerne spillede forni og herrerne bagni. I alt deltog 30 damer og 32 mænd. Alle indtægter fra Greefee, Kinesisk lotteri, produkt salg og personlige sponsorater gik ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Overskuddet var rigtig flot på i alt på kr. 8.150, og vi glæder os til næste år, hvor vi er sikre på, at endnu flere vil støtte om dette arrangement. Efter matchen var der fælles spisning og præmieoverrækkelse:

Nærmest flaget hul 3.

Inger Andersen 8,60 m. Jens Kr. Dissing 2,57 m.

Nærmest flaget hul 6.

Jutta Højsleth 6,43 m. Per Klingaa 2,77m.

Nærmest flaget hul 14.

Inger-Lise Børresen 7,80 m. Peter Dissing 6,02 m.

Nærmest flaget hul 17.

Lene Tonnisen 4,05 m. Jens Kr. Dissing 3,42 m.

Længste drive hul 4.

Nadia Friis, Tommy Bjerrum.

Række A damer.

1. Helle Rask Lindstrøm 34p., 2. Aase Hougaard 34p., 3. Lene Tonnisen 33p., 4. Mona Knudsen 32p.

Række B damer.

1. Jette Bengtsen 38p., 2. Julie Del Godo Svenningsen 28p., 3. Vini Senika 28p., 4. Hanne Nørtoft Christensen 26p.

Række A herrer.

1.Ernst Hansen 35p, 2. Peter Dissing 35p, 3. Jens Kr. Dissing 34p, 4. Ulrik Rask Lindstrøm 34p.

Række B herrer.

1. Karsten Christensen 38p, 2. Per hylledig 34p, 3. Peter Jørgensen 33p, 4. Erik Olesen 32 p.

Deltag i PINK CUP Lørdag d. 18. august kl. 9:00, der spilles i en Damerække og en Herrerække, hver for sig.
Der er Nærmest-Pind-Præmier på alle par 3 huller i begge rækker. Desuden er der præmier til minimum de tre bedste i hver række.
Efter matchen er der præmieuddeling, samt et lettere måltid.

Støt op om dette arrangement, hvor overskuddet går udelukkende til:
KRÆFTENS BEKÆMPELSE
Tilmelding på Golfbox senest d. 16. august kl. 18:00

 Z7P1557 web Fotor

Traditionen tro lykkedes det atter for Aars Golfklub at indgå aftale med Danmarks ubetinget største automobilforhandler og én af drivakslerne ved Made in Denmark® EJNER HESSEL A/S, som igen i år sætter 2 helt nye biler på højkant som nærmest flaget præmier ved EJNER HESSEL PARMATCH søndag den 1. juli 2018.

Kvinderne kan løbe med den nyligt introducerede MERCEDES-BENZ A-KLASSE, mens herrerne får glæden af den designprisvindende RENAULT GRAND SCENIC, hvis de vinder "nærmest flaget" på et af banens par-3 huller.

Matchen som hvert år samler mange deltagere er et af Aars Golfklubs varemærker, en match vi er ganske stolte af at have muligheden for at få lov til at afholde, siger en forventningsfuld Knud Pedersen og fortsætter: Klubben er atter i år lykkedes med, at afholde mange klubmatches, hvilket da også tydeligt viser, at erhvervslivet stadig har sin tro på os som en seriøs samarbejdspartner.

EJNER HESSEL PARMATCH, er skabt som en match, ganske efter HESSEL værdier, nemlig at bringe ”ægtepar” ud i sjove udfordringer, samt en god prøve på "parsomhed", ganske som det mange gange opleves ved et bilkøb. Her er det dog en lille gulerod, for at skærpe sin gode sans og boldøje, er der på banens par-3 huller chancen for at vinde en helt ny bil kvit og frit i en uge, til både ham og hende. EJNER HESSEL en god Ambassadør for Aars Golfklub som i lighed med klubbens andre sponsorer, samt sit engagement i Made in Denmark®, spiller en stor rolle i at sætte Aars Golfklub på Danmarkskortet. EJNER HESSEL, der er forhandler af Mercedes-Benz, smart og Renault, er stort set landsdækkende, med 22 salgs- og servicesteder fordelt med 14 forretninger i Jylland og 8 på Sjælland, samt tre STARMARK-centre til distribution af brugte biler. Ejner Hessel der har hovedsæde i Brande, beskæftiger i dag pænt over 1000 medarbejdere. Virksomheden ejes og ledes af de fire brødre - Bjarne, Steen, Bent og Peder Hessel. EJNER HESSEL fejrer i år 50-års jubilæum.

Efter matchen vil der, traditionen tro, være præmieuddeling og EJNER HESSEL vil være vært ved en god bid mad og selvfølgelig behørig instruktion til de to dygtige golfspillere der kommer nærmest flaget og derfor kan køre fra Aars Golfklub i hver sin hhv. nye Mercedes-Benz og Renault bil.

A klasse AARS GOLF

Grand Scenic AARS GOLF

Foto: Mercedes A-klasse (flagpræmie Damer) og Renault Grand Scenic (flagpræmie Herrer)

Støt Aars Golfklub og deltag i  St. Hans Match på lørdag d. 23/6 kl. 15.00, Der er fine præmier til minimum de 6 bedste i hver række, samt Pind Præmier til både damer og herrer på alle par 3 huller, endvidere er der præmier  til nærmest hul i 2. slag på hul 2. m.m.  

Vi appellerer til alle klubbens medlemmer om deltagelse, og håber især på  deltagelse af  flere af vore  YNGRE  MEDLEMMER, da vi gerne ser traditionen bliver videreført.
PS: Overskuddet fra Matchen  går udelukkende til Aars Golfklub

En søndag morgen, hvor der var kommet lidt regn efter en lang periode med sommervejr, mødte 80 spillere ind i Aars Golfklub, for at deltage i: Hvidt og Frit, Vesthimmerland/ Svane Køkkenet match.

Spillerne blev fordelt på banen og efter gunstart startede matchen og spillerne blev undervejs på banen serviceret med diverse drikkevarer m.m. Efter matchen samledes spillerne i klubhuset hvor der var servering af grill-pølser og diverse drikkevarer.

Før præmieuddelingen fortalte Gregers Haislund fra dagens matchsponsor: Hvidt og Frit, Vesthimmerland/Svane Køkkenet om forskellige aktiviteter og produkter i firmaet. Han gjorde samtidig opmærksom på at ved handel i butikken, udløser det 3% af købsprisen til Aars Golfklub. Så HUSK at oplyse dit DGU nr. ved køb. Der blev til alle omdelt gavekort til en vinsmagning som holdes engang i efteråret.

Dagens Match var en kombination af Sramble og Stableford og samtidig et Holdspil, det gav udsædvanlige høje scorer og alle var glade for, at der ikke efter matchen var hcp.-regulering. Et kig på det bugnede præmiebord fik forventningen om at få præmie til at stige. Der blev i matchen uddelt 30 præmier og samtidig var der klappepræmier til ca. 20 spillere.

Der var stadig varer tilbage på præmiebordet, og derfor blev der holdt en auktion, hvor det indkomne beløb vil blive doneret til ”Børn i Sorg” i Aars.

Inden afslutningen takkede matchleder Knud Pedersen, dagens sponsor for et godt arrangement, og deltagerne råbte hurra for dagens sponsor, dagens vindere og Aars Golfklub. Der var stadig varer på bordet og deltagerne kunne tage smagsprøver med hjem.

Foruden at være Matchsponsor er Svane Køkkenet/Hvidt og Frit, Vesthimmerland, også Sponsor for Hole in One og Putting-greenen.

Hvidt og Frit 2018

SGN-Regionsmesterskabet 2018 afholdes i Aars Golfklub, Søndag den 15. august 2018.
Der spilles i 2 Grupper: A-gruppen Hcp. 0-18.0 Spiller Slagspil. B-gruppen Hcp. 18.1-35.9 Spiller Stableford.
Der har været udtagelse af spillere i de sidste 2 matcher, og på listen i klubhuset er der 5 spillere i hver gruppe, hvor 2 spillere fra toppen
deltager. Tilbagemelding om man kan deltage til Knud Pedersen på telf. 23200633 senest den 06. Juli.

 Lørdag den 09. Juni havde Klaus Buus Peugeot/Citroen igen i år company day i Aars Golfklub.

I det dejlige sommervejr mødte ca. 60 personer op i klubhuset til morgenkaffe og senere spil på begge baner.
41 spillede på 18 huls banen og 15 prøvede golfspillet på Pay and Playbanen med Britta og Ole Johansen som hjælpere.


Efter spillet samledes spillerne i klubhuset til noget koldt at drikke og en sandwich og senere fine præmier til de heldige.
Tak til Klaus Buus for igen i år at afholde arrangementet i Aars Golfklub.

 

10 06 2018 peugeot

Golf Tour Nordjylland afvikles i år for 23. gang.

Max. 112 deltagere - en hyggelig turnering, hvor man kommer hinanden ved.

Vi er stolte over, at green2green fortsætter som GTN´s hovedsponsor igen i år. Ejeren af green2green - Peter Grinsted - var en af grundlæggerne af Golf Tour Nordjylland – og derfor har det en ekstra betydning, at han støtter os.

Der spilles igen i år på de tre populære baner:

Sebber Kloster Golfklub, Aars Golfklub og Rold Skov Golfklub – i nævnte rækkefølge.

Deltagerne skal være fyldt 21. år inden 1. januar 2018.

Max. handicap 36 (der kræves EGA-handicap).

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig direkte på:

www.golfbox.dk/app_livescoring/tour/?language=1030#/competition/1480085/info

Turneringsfee betales ved tilmelding. Turneringsfeen pr. spiller er DKK 1095,-.

For deltagere, der er medlem af en af de 3 arrangerende klubber, er prisen DKK 895,-.

Turneringsfeen dækker green fee på de 3 baner, fortæring ved After-golfing-partyet efter 1. runde (excl. drikkevarer) i Sebber Kloster, fortæring ved den afsluttende frokost efter 3. runde (excl. drikkevarer) i Rold Skov.

Turneringsfee refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse. Tilmelding kan ske per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller ved tilmelding på www.golfbox.dk  under åbne turneringer. Turneringsfeen indbetales ved bankoverførsel til GTN`s konto 9217 - 2074 537 238 i Jutlander Bank.

Tilmelding registreres ved betaling i indgået rækkefølge - dog senest den 13. juli 2018, kl. 12.00.

Ved overtilmelding vil deltagerne blive overført til venteliste.

PROGRAM:

Mandag den 23. juli - Sebber Kloster GK

Kl. 10.30-11.30: Registrering.

Kl. 11:30: Velkomst og information

Kl. 12:00: Gunstart

Kl. 18:00: After golfing-grillparty i Sebber Klosters festlokale med præmieoverrækkelse og levende musik. Omklædning ikke påkrævet - kom som du er og husk evt. en varm trøje!

Tirsdag den 24. juli - Aars GK

Kl. 08:30-09:30: Registrering. I forbindelse med registreringen kan du bestille en lille frokost.

Kl. 09:30: Velkomst og information

Kl. 10:00: Gunstart

Kl. 15:00 (ca.): Hygge på terrassen og i klubhuset. Præmieoverrækkelse for dagen

Onsdag den 25. juli - Rold Skov GK

Kl. 07:30-08:30: Registrering

Kl. 09:00: Gunstart

Kl. 14:00 (ca.): Frokost og hygge på terrassen og i klubhuset. Præmieoverrækkelse for dagen - og total for den gennemgående turnering.

Lodtrækning af klappepræmier med fine præmier. Vindere skal være tilstede.

 

Velkomstgave:

Der er hver dag en lille velkomstgave til alle deltagere.

Velkomst og forplejning:

Hver dag er der velkomst på spillestedet, hvor man samtidig på putting green ved velkomsten får mulighed for at hilse på sine medspillere for dagen.

Der vil være mulighed for at købe forplejning på banerne.

Efter runden i Aars vil der være et favorabelt frokosttilbud, der bestilles ved registreringen om morgenen.

Der er After Golf efter hver runde - samtidig med uddeling af dagspræmier.

Præmier:

Der er pæne præmier i alle 3 rækker,

Der er præmier til de bedste nettoscores i alle 3 rækker - samlet for alle 3 dage. Hver 7.-8. deltager i hver række udløser præmie.

Nettopræmier og pindpræmier fra hver enkelt bane bliver hver dag uddelt umiddelbart efter spillet.

Ved den afsluttende frokost vil der blive trukket lod om flotte klappepræmier blandt alle tilstedeværende deltagere - dog kan deltagere, der har modtaget samlet nettopræmie ikke vinde klappepræmie.

Nærmest pinden: På 2 udvalgte huller på hver bane hver dag. Alle 3 rækker samlet.

Startlister vil være tilgængelige på www.golfbox.dk  under åbne turneringer i løbet af uge 29.

 

Overnatning: De 3 klubber anviser gerne overnatningssteder.

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG TURNERING - MED DET SOCIALE I MIDTPUNKTET!

Der tages forbehold for trykfejl og ændringer.

Vi glæder os til at se jer alle igen i år

På vegne af Golf Tour Nordjylland

Birte Hvid

Så er golfsæsonen kommet rigtig godt i gang, og i Aars Golfklub blev der forleden lavet årets første Hole in One.
Det var en af golfklubbens egne medlemmer Allan Færk Laustsen som på hul 3, et par 3 hul på 150 m, var både dygtige og heldige at få bolden i hul i første slag.
Traditionen tro udløser det præmier og derfor fik han i klubhuset af Jens Pind overrakt whisky og gavekort fra Aars Golfklubs Hole in One sponsorer som er: Svane -køkkenet/Hvidt&Frit samt Danpo.

P1010002 Hole in One

Aars Golfklub har netop indgået en ny hovedsponsoraftale med Danpo. En aftale som løber frem til udgangen af 2019 og som udbygger et i forvejen tæt samarbejde. Danpo indtræder dermed i trioen af hovedsponsorer i Aars Golfklub, som foruden Danpo omfatter Jutlander Bank og Aars Hotel.


Danpo har i en årrække haft et væsentligt engagement i Aars Golfklub og står bl.a. bag en af de mest velbesøgte golfmatcher i klubben. En turnering der altid har venteliste og mere end 120 deltagende golfspillere. Faktisk betyder det, at vi hver sommer må leje et festtelt for at have plads til alle deltagerne - så det er en populær sponsor, som nu knyttes endnu tættere på Aars Golfklub, fortæller bestyrelsesformand Søren Friis. Det er ikke nogen hemmelighed at vi er utrolig glade for den nye aftale, som rummer en række synergieffekter og bygger videre på et i forvejen godt samarbejde.
Danpo i Aars er med sine omkring 600 medarbejdere fra over 20 nationer en af de absolut største og mest betydende arbejdspladser ikke bare i Aars, men i Vesthimmerland. Medarbejderne i den højteknologiske produktion slagter nu årligt omkring 47 millioner kyllingerne.


Vores sponsorat i Aars Golfklub er et udtryk for at vi føler et ansvar for at bidrage til udviklingen i det område, hvor vi driver virksomhed. Derfor er vi bevidste om at støtte op om lokale aktiviteter og foreninger. Det gør vi bl.a. konkret gennem vores sponsorat i Aars Golfklub, forklarer fabrikschef på Danpo Aars, Peter Svanekjær. Som arbejdsplads er vi afhængige af at kunne rekruttere medarbejdere med de rette kvaliteter og kompetencer fra lokalområdet - og samtidig matcher golfklubben vores værdier omkring kvalitet og fokus på sundhed og motion.


Danpo med hovedkontor i Farre, har i de seneste år udvidet og moderniseret fabrikken i Aars for et stort trecifret millionbeløb. Danpo A/S ejes af koncernen Scandi Standard, som også ejer svenske Kronfågel A/S og Den Stolte Hane A/S fra Norge. Koncernen omsætter årligt for omkring 5 milliarder kr.

På billedet:
Danpo-flaget er klar til at stryge til tops i flagstangen på golfbanen i Aars. Her ses Claus Andreasen og Søren Friis fra Aars Golfklub flankeret af Produktionsdirektør i Scandi Standard Per Alan Jensen og Fabrikschef Peter Svanekjær fra Danpo Aars.

Danpo Aars Golfklub

Vil du lære at spille golf, så har vi et tilbud til dig!

Torsdag den 12. april og torsdag den 19. april 2018 kl. 18.00 afholdes to uforpligtende prøveaftener, hvor klubbens medlemmer og træner står klar til at hjælpe dig. Det kræver ingen forudgående viden om golf eller udstyr. Vi har alt hvad du skal bruge, så mød bare op i golfklubben en af de pågældende aftener.

Introduktionsaftenerne er samtidig startskuddet til årets begynderkursus som forløber over 10 uger. Kurset koster 500 kr. Vil du høre mere om forløbet, så er du velkommen til at kontakte Pro Træner Allan Høgh på tlf. 40 52 27 68

 

Golfhaefter 2018 tilbud

Golfhæftet 2018

Hvis der er medlemmer, som før har købt Golfhæftet direkte er der nu en mulighed for at bestille igennem Golfklubben.

Ved køb gennem Aars Golfklub genereres nu et pænt beløb til klubben.

Ved brug af Golfhæftet er det muligt at spille 1 gang til halv pris, på rigtig mange baner i Danmark og Udlandet.

Man kan også tilkøbe det som hedder Golfhæftet PLUS, derved kan man på udvalgte baner spille alle de runder man vil til halv pris. Det er typisk greenfee-tider tidligt og sent på dagen.

 

Prisen er:

Golfhæftet 2018:               450 DKK
Golfhæftet PLUS 2018:     649 DKK

 

Køber man 2 stk. Golfhæftet 2018, inden 31. december får man en gave, det kan være en handske, sokker eller et håndklæde.

Bestilling og betaling sker på Aars Golfklubs hjemmeside under Webshoppen.

 

 

I klubhuset ligger der materiale som fortæller om golfhæftet og på hvilke baner der er mulighed for at bruge kortet. 

Golfmagasinet har i den anledning være på besøg i Aars Golfklub og det er der blevet en seks sider lang artikel ud af under overskriften ”Himmerlandsbanen der ikke må overses”. 

Banebillederne er taget af klubformand Søren Friis, og artiklen kan læses her eller i den seneste udgave af Golfmagasinet.

×

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Accepter