Seneste nyt

Deltag i PINK CUP Lørdag d. 18. august kl. 9:00, der spilles i en Damerække og en Herrerække, hver for sig.
Der er Nærmest-Pind-Præmier på alle par 3 huller i begge rækker. Desuden er der præmier til minimum de tre bedste i hver række.
Efter matchen er der præmieuddeling, samt et lettere måltid.

Støt op om dette arrangement, hvor overskuddet går udelukkende til:
KRÆFTENS BEKÆMPELSE
Tilmelding på Golfbox senest d. 16. august kl. 18:00

 Z7P1557 web Fotor

I perioden fra den 1. juli til 31. august 2018 kan alle vore gæster spille Aars Golfklub med 50% rabat.

Pris almindelig greenfee: kr. 400 minus 50% = kr. 200

Gælder også for Hverdags- og Flex medlemmer.

Kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

St. Hans Aften deltog 51 spillere i dette års St. Hans Match i Aars Golfklub. Efter en runde i perfekt golfvejr, blev der indtaget stegt flæsk med persillesovs leveret af Aars Hotel.  Efter maden blev der uddelt mange flotte præmier, skænket af adskillige venlige sponsorer fra byens forretninger samt industrivirksomheder m.m.

Efter matchen var der hyggeligt samvær, og ”Midsommervisen” og ”Blæsten går frisk over Limfjordens vande” blev sunget, mens den flotte heks røg til Bloksbjerg.

Poul Erik Haurum afsluttede med en glimrende satirisk båltale om, hvordan vi skulle gøre noget unyttigt (lidt henvisning til vor dronnings nytårstale, hvor hun anbefalede, at vi skulle gøre noget unyttigt engang imellem). Vi må dog nok konstatere, at golf ikke er helt unyttigt. Golf er sundt for legeme og sjæl, og er faktisk livsforlængende. Det eneste unyttige element i golf for ældre golfspillere må være træningen; det går alligevel dårligt bagefter. Vi bør dog alligevel dyrke fællestræningen, da der er en selvstændig værdi i at foretage sig noget unyttigt – siger dronningen.

P6230468P6230471P6230478

P6230481P6230482

Vinderne blev:

Nærmest flag

hul 3: Jutta Højsleth og Morten Degn

hul 6: Ellen Dissing og Arne Falborg

hul 14: Jutta Højsleth og Peter Dissing

hul 17: Inger Andersen og Ernst Lauritzen

Nærmest flag i 2. slag: Ellen Dissing og Arne Falborg

Række A:

Klavs Benediktson   42 p

Morten Degn            37 p

Svend E. Hansen     36 p

Række B:

Erik Olesen              45 p

Martin Remmen       38 p

Aase Hougaard       36 p

Række C:

Jutta Højsleth           44 p

Inge V. F. Nielsen    38 p

Elise Børresen        37 p

Der var endvidere præmier til 4.-5.-6. og 13. pladser

Traditionen tro lykkedes det atter for Aars Golfklub at indgå aftale med Danmarks ubetinget største automobilforhandler og én af drivakslerne ved Made in Denmark® EJNER HESSEL A/S, som igen i år sætter 2 helt nye biler på højkant som nærmest flaget præmier ved EJNER HESSEL PARMATCH søndag den 1. juli 2018.

Kvinderne kan løbe med den nyligt introducerede MERCEDES-BENZ A-KLASSE, mens herrerne får glæden af den designprisvindende RENAULT GRAND SCENIC, hvis de vinder "nærmest flaget" på et af banens par-3 huller.

Matchen som hvert år samler mange deltagere er et af Aars Golfklubs varemærker, en match vi er ganske stolte af at have muligheden for at få lov til at afholde, siger en forventningsfuld Knud Pedersen og fortsætter: Klubben er atter i år lykkedes med, at afholde mange klubmatches, hvilket da også tydeligt viser, at erhvervslivet stadig har sin tro på os som en seriøs samarbejdspartner.

EJNER HESSEL PARMATCH, er skabt som en match, ganske efter HESSEL værdier, nemlig at bringe ”ægtepar” ud i sjove udfordringer, samt en god prøve på "parsomhed", ganske som det mange gange opleves ved et bilkøb. Her er det dog en lille gulerod, for at skærpe sin gode sans og boldøje, er der på banens par-3 huller chancen for at vinde en helt ny bil kvit og frit i en uge, til både ham og hende. EJNER HESSEL en god Ambassadør for Aars Golfklub som i lighed med klubbens andre sponsorer, samt sit engagement i Made in Denmark®, spiller en stor rolle i at sætte Aars Golfklub på Danmarkskortet. EJNER HESSEL, der er forhandler af Mercedes-Benz, smart og Renault, er stort set landsdækkende, med 22 salgs- og servicesteder fordelt med 14 forretninger i Jylland og 8 på Sjælland, samt tre STARMARK-centre til distribution af brugte biler. Ejner Hessel der har hovedsæde i Brande, beskæftiger i dag pænt over 1000 medarbejdere. Virksomheden ejes og ledes af de fire brødre - Bjarne, Steen, Bent og Peder Hessel. EJNER HESSEL fejrer i år 50-års jubilæum.

Efter matchen vil der, traditionen tro, være præmieuddeling og EJNER HESSEL vil være vært ved en god bid mad og selvfølgelig behørig instruktion til de to dygtige golfspillere der kommer nærmest flaget og derfor kan køre fra Aars Golfklub i hver sin hhv. nye Mercedes-Benz og Renault bil.

A klasse AARS GOLF

Grand Scenic AARS GOLF

Foto: Mercedes A-klasse (flagpræmie Damer) og Renault Grand Scenic (flagpræmie Herrer)

Så har der igen været lavet Hole in One i Aars Golfklub.

Denne gang var det en af vores gæstespillere Grethe Bomholdt fra Aarhus Aadal Golfklub,

som den 20. Juni 2018 på banens Hul 6, lavede det dygtige/heldige golfslag at få bolden i hul i 1.ste slag.

Fra Golfklubben ønsker vi tilykke.

Støt Aars Golfklub og deltag i  St. Hans Match på lørdag d. 23/6 kl. 15.00, Der er fine præmier til minimum de 6 bedste i hver række, samt Pind Præmier til både damer og herrer på alle par 3 huller, endvidere er der præmier  til nærmest hul i 2. slag på hul 2. m.m.  

Vi appellerer til alle klubbens medlemmer om deltagelse, og håber især på  deltagelse af  flere af vore  YNGRE  MEDLEMMER, da vi gerne ser traditionen bliver videreført.
PS: Overskuddet fra Matchen  går udelukkende til Aars Golfklub

En søndag morgen, hvor der var kommet lidt regn efter en lang periode med sommervejr, mødte 80 spillere ind i Aars Golfklub, for at deltage i: Hvidt og Frit, Vesthimmerland/ Svane Køkkenet match.

Spillerne blev fordelt på banen og efter gunstart startede matchen og spillerne blev undervejs på banen serviceret med diverse drikkevarer m.m. Efter matchen samledes spillerne i klubhuset hvor der var servering af grill-pølser og diverse drikkevarer.

Før præmieuddelingen fortalte Gregers Haislund fra dagens matchsponsor: Hvidt og Frit, Vesthimmerland/Svane Køkkenet om forskellige aktiviteter og produkter i firmaet. Han gjorde samtidig opmærksom på at ved handel i butikken, udløser det 3% af købsprisen til Aars Golfklub. Så HUSK at oplyse dit DGU nr. ved køb. Der blev til alle omdelt gavekort til en vinsmagning som holdes engang i efteråret.

Dagens Match var en kombination af Sramble og Stableford og samtidig et Holdspil, det gav udsædvanlige høje scorer og alle var glade for, at der ikke efter matchen var hcp.-regulering. Et kig på det bugnede præmiebord fik forventningen om at få præmie til at stige. Der blev i matchen uddelt 30 præmier og samtidig var der klappepræmier til ca. 20 spillere.

Der var stadig varer tilbage på præmiebordet, og derfor blev der holdt en auktion, hvor det indkomne beløb vil blive doneret til ”Børn i Sorg” i Aars.

Inden afslutningen takkede matchleder Knud Pedersen, dagens sponsor for et godt arrangement, og deltagerne råbte hurra for dagens sponsor, dagens vindere og Aars Golfklub. Der var stadig varer på bordet og deltagerne kunne tage smagsprøver med hjem.

Foruden at være Matchsponsor er Svane Køkkenet/Hvidt og Frit, Vesthimmerland, også Sponsor for Hole in One og Putting-greenen.

Hvidt og Frit 2018

SGN-Regionsmesterskabet 2018 afholdes i Aars Golfklub, Søndag den 15. august 2018.
Der spilles i 2 Grupper: A-gruppen Hcp. 0-18.0 Spiller Slagspil. B-gruppen Hcp. 18.1-35.9 Spiller Stableford.
Der har været udtagelse af spillere i de sidste 2 matcher, og på listen i klubhuset er der 5 spillere i hver gruppe, hvor 2 spillere fra toppen
deltager. Tilbagemelding om man kan deltage til Knud Pedersen på telf. 23200633 senest den 06. Juli.

 Lørdag den 09. Juni havde Klaus Buus Peugeot/Citroen igen i år company day i Aars Golfklub.

I det dejlige sommervejr mødte ca. 60 personer op i klubhuset til morgenkaffe og senere spil på begge baner.
41 spillede på 18 huls banen og 15 prøvede golfspillet på Pay and Playbanen med Britta og Ole Johansen som hjælpere.


Efter spillet samledes spillerne i klubhuset til noget koldt at drikke og en sandwich og senere fine præmier til de heldige.
Tak til Klaus Buus for igen i år at afholde arrangementet i Aars Golfklub.

 

10 06 2018 peugeot

Golf Tour Nordjylland afvikles i år for 23. gang.

Max. 112 deltagere - en hyggelig turnering, hvor man kommer hinanden ved.

Vi er stolte over, at green2green fortsætter som GTN´s hovedsponsor igen i år. Ejeren af green2green - Peter Grinsted - var en af grundlæggerne af Golf Tour Nordjylland – og derfor har det en ekstra betydning, at han støtter os.

Der spilles igen i år på de tre populære baner:

Sebber Kloster Golfklub, Aars Golfklub og Rold Skov Golfklub – i nævnte rækkefølge.

Deltagerne skal være fyldt 21. år inden 1. januar 2018.

Max. handicap 36 (der kræves EGA-handicap).

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig direkte på:

www.golfbox.dk/app_livescoring/tour/?language=1030#/competition/1480085/info

Turneringsfee betales ved tilmelding. Turneringsfeen pr. spiller er DKK 1095,-.

For deltagere, der er medlem af en af de 3 arrangerende klubber, er prisen DKK 895,-.

Turneringsfeen dækker green fee på de 3 baner, fortæring ved After-golfing-partyet efter 1. runde (excl. drikkevarer) i Sebber Kloster, fortæring ved den afsluttende frokost efter 3. runde (excl. drikkevarer) i Rold Skov.

Turneringsfee refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse. Tilmelding kan ske per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller ved tilmelding på www.golfbox.dk  under åbne turneringer. Turneringsfeen indbetales ved bankoverførsel til GTN`s konto 9217 - 2074 537 238 i Jutlander Bank.

Tilmelding registreres ved betaling i indgået rækkefølge - dog senest den 13. juli 2018, kl. 12.00.

Ved overtilmelding vil deltagerne blive overført til venteliste.

PROGRAM:

Mandag den 23. juli - Sebber Kloster GK

Kl. 10.30-11.30: Registrering.

Kl. 11:30: Velkomst og information

Kl. 12:00: Gunstart

Kl. 18:00: After golfing-grillparty i Sebber Klosters festlokale med præmieoverrækkelse og levende musik. Omklædning ikke påkrævet - kom som du er og husk evt. en varm trøje!

Tirsdag den 24. juli - Aars GK

Kl. 08:30-09:30: Registrering. I forbindelse med registreringen kan du bestille en lille frokost.

Kl. 09:30: Velkomst og information

Kl. 10:00: Gunstart

Kl. 15:00 (ca.): Hygge på terrassen og i klubhuset. Præmieoverrækkelse for dagen

Onsdag den 25. juli - Rold Skov GK

Kl. 07:30-08:30: Registrering

Kl. 09:00: Gunstart

Kl. 14:00 (ca.): Frokost og hygge på terrassen og i klubhuset. Præmieoverrækkelse for dagen - og total for den gennemgående turnering.

Lodtrækning af klappepræmier med fine præmier. Vindere skal være tilstede.

 

Velkomstgave:

Der er hver dag en lille velkomstgave til alle deltagere.

Velkomst og forplejning:

Hver dag er der velkomst på spillestedet, hvor man samtidig på putting green ved velkomsten får mulighed for at hilse på sine medspillere for dagen.

Der vil være mulighed for at købe forplejning på banerne.

Efter runden i Aars vil der være et favorabelt frokosttilbud, der bestilles ved registreringen om morgenen.

Der er After Golf efter hver runde - samtidig med uddeling af dagspræmier.

Præmier:

Der er pæne præmier i alle 3 rækker,

Der er præmier til de bedste nettoscores i alle 3 rækker - samlet for alle 3 dage. Hver 7.-8. deltager i hver række udløser præmie.

Nettopræmier og pindpræmier fra hver enkelt bane bliver hver dag uddelt umiddelbart efter spillet.

Ved den afsluttende frokost vil der blive trukket lod om flotte klappepræmier blandt alle tilstedeværende deltagere - dog kan deltagere, der har modtaget samlet nettopræmie ikke vinde klappepræmie.

Nærmest pinden: På 2 udvalgte huller på hver bane hver dag. Alle 3 rækker samlet.

Startlister vil være tilgængelige på www.golfbox.dk  under åbne turneringer i løbet af uge 29.

 

Overnatning: De 3 klubber anviser gerne overnatningssteder.

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG TURNERING - MED DET SOCIALE I MIDTPUNKTET!

Der tages forbehold for trykfejl og ændringer.

Vi glæder os til at se jer alle igen i år

På vegne af Golf Tour Nordjylland

Birte Hvid

Så er golfsæsonen kommet rigtig godt i gang, og i Aars Golfklub blev der forleden lavet årets første Hole in One.
Det var en af golfklubbens egne medlemmer Allan Færk Laustsen som på hul 3, et par 3 hul på 150 m, var både dygtige og heldige at få bolden i hul i første slag.
Traditionen tro udløser det præmier og derfor fik han i klubhuset af Jens Pind overrakt whisky og gavekort fra Aars Golfklubs Hole in One sponsorer som er: Svane -køkkenet/Hvidt&Frit samt Danpo.

P1010002 Hole in One

Aars Golfklub har netop indgået en ny hovedsponsoraftale med Danpo. En aftale som løber frem til udgangen af 2019 og som udbygger et i forvejen tæt samarbejde. Danpo indtræder dermed i trioen af hovedsponsorer i Aars Golfklub, som foruden Danpo omfatter Jutlander Bank og Aars Hotel.


Danpo har i en årrække haft et væsentligt engagement i Aars Golfklub og står bl.a. bag en af de mest velbesøgte golfmatcher i klubben. En turnering der altid har venteliste og mere end 120 deltagende golfspillere. Faktisk betyder det, at vi hver sommer må leje et festtelt for at have plads til alle deltagerne - så det er en populær sponsor, som nu knyttes endnu tættere på Aars Golfklub, fortæller bestyrelsesformand Søren Friis. Det er ikke nogen hemmelighed at vi er utrolig glade for den nye aftale, som rummer en række synergieffekter og bygger videre på et i forvejen godt samarbejde.
Danpo i Aars er med sine omkring 600 medarbejdere fra over 20 nationer en af de absolut største og mest betydende arbejdspladser ikke bare i Aars, men i Vesthimmerland. Medarbejderne i den højteknologiske produktion slagter nu årligt omkring 47 millioner kyllingerne.


Vores sponsorat i Aars Golfklub er et udtryk for at vi føler et ansvar for at bidrage til udviklingen i det område, hvor vi driver virksomhed. Derfor er vi bevidste om at støtte op om lokale aktiviteter og foreninger. Det gør vi bl.a. konkret gennem vores sponsorat i Aars Golfklub, forklarer fabrikschef på Danpo Aars, Peter Svanekjær. Som arbejdsplads er vi afhængige af at kunne rekruttere medarbejdere med de rette kvaliteter og kompetencer fra lokalområdet - og samtidig matcher golfklubben vores værdier omkring kvalitet og fokus på sundhed og motion.


Danpo med hovedkontor i Farre, har i de seneste år udvidet og moderniseret fabrikken i Aars for et stort trecifret millionbeløb. Danpo A/S ejes af koncernen Scandi Standard, som også ejer svenske Kronfågel A/S og Den Stolte Hane A/S fra Norge. Koncernen omsætter årligt for omkring 5 milliarder kr.

På billedet:
Danpo-flaget er klar til at stryge til tops i flagstangen på golfbanen i Aars. Her ses Claus Andreasen og Søren Friis fra Aars Golfklub flankeret af Produktionsdirektør i Scandi Standard Per Alan Jensen og Fabrikschef Peter Svanekjær fra Danpo Aars.

Danpo Aars Golfklub

Vil du lære at spille golf, så har vi et tilbud til dig!

Torsdag den 12. april og torsdag den 19. april 2018 kl. 18.00 afholdes to uforpligtende prøveaftener, hvor klubbens medlemmer og træner står klar til at hjælpe dig. Det kræver ingen forudgående viden om golf eller udstyr. Vi har alt hvad du skal bruge, så mød bare op i golfklubben en af de pågældende aftener.

Introduktionsaftenerne er samtidig startskuddet til årets begynderkursus som forløber over 10 uger. Kurset koster 500 kr. Vil du høre mere om forløbet, så er du velkommen til at kontakte Pro Træner Allan Høgh på tlf. 40 52 27 68

 

Golfhaefter 2018 tilbud

Golfhæftet 2018

Hvis der er medlemmer, som før har købt Golfhæftet direkte er der nu en mulighed for at bestille igennem Golfklubben.

Ved køb gennem Aars Golfklub genereres nu et pænt beløb til klubben.

Ved brug af Golfhæftet er det muligt at spille 1 gang til halv pris, på rigtig mange baner i Danmark og Udlandet.

Man kan også tilkøbe det som hedder Golfhæftet PLUS, derved kan man på udvalgte baner spille alle de runder man vil til halv pris. Det er typisk greenfee-tider tidligt og sent på dagen.

 

Prisen er:

Golfhæftet 2018:               450 DKK
Golfhæftet PLUS 2018:     649 DKK

 

Køber man 2 stk. Golfhæftet 2018, inden 31. december får man en gave, det kan være en handske, sokker eller et håndklæde.

Bestilling og betaling sker på Aars Golfklubs hjemmeside under Webshoppen.

 

 

I klubhuset ligger der materiale som fortæller om golfhæftet og på hvilke baner der er mulighed for at bruge kortet. 

På grund af meget nedbør spilles der indtil videre kun på 9 huller. Banen er oprettet som 2 x 9 huller vinterbane. 

Så længe der spilles denne vintersløjfe er

Greenfeen 150 kr. for alle.

Tryghed og livsvigtig hjælp var nøgleordene og baggrunden for at Aars Golfklub har fået tilskud fra TrygFonden til indkøb af et udendørs hjertestarterskab.

Vi har i en årrække haft et hjertestarter i klubbens lokaler, men da åbningstiderne er begrænset til dag- og aftentimerne, har det været et ønske at flytte hjertestarteren til en synlig og ikke mindst tilgængelig udendørs placering ved klubhuset på Tandrupvej, forklarer formand for Aars Golfklub, Søren Friis.

Et vejrbestandigt hjertestarterskabet er relativ dyr, da den er udstyret med lys og varme for at sikre funktionen af hjertestarteren. Derfor valgte golfklubben at ansøge TrygFonden om et tilskud til investeringen. TrygFonden støtter projekter som skaber tryghed og her er hjertestartere blevet lidt af et ikon - bl.a. står fonden bag hjemmesiden hjertestarter.dk og en app hvor man kan finde placeringen af hjertestartere.

Foruden øget tryghed for klubbens medlemmer, ville den udendørs placering øge tilgængeligheden for beboere i området omkring golfklubben udenfor åbningstiden. Derfor synes vi at det var oplagt at flytte hjertestarteren i Aars Golfklub til en central udendørs placering - og derfor var der heller ikke tvivl om at vi ville støtte projektet, forklarer Jens Bigum der foruden sin landmandsgerning også er formand for repræsentantskabet i TryghedsGruppen som står bag TrygFonden.

Aars Golf Hjertestarter

 

Den årlige Kop & Kande-match er blevet afholdt i Aars Golfklub. Det er en af de populære sponsor-matcher i klubben, og i år var det nødvendigt at stoppe tilmeldingen før tiden.
Til søndagens match var der tilmeldt 102 spillere som i et nogenlunde tørt septembervejr spillede en Stableford-match i 3 rækker over 18 huller, med rigtig fornuftige scorer. Alle gav efterfølgende udtryk for at det havde været en god dag på golfbanen.
Efter matchen, samledes man i et godt fyldt klubhus til lidt at spise og derefter uddelte ”Kræmmeren ” på sin altid sjove og fornøjelige facon præmier til de dygtige og heldige spillere.
Dagen sluttede med en tak til dagens sponsor: Kop & Kande, Farsø og Aars og et hurra for sponsor, dagens vindere og Aars Golfklub.

Kopkande Fotor

Dagens vindere:

A-rækken: Erik Rynkeby Knudsen, Aars Golfklub 37p.
B-rækken: Jan Carlsen, Himmerland Golfklub 37 p.
C-rækken: Kristian Rask Lindstrøm, Aars Golfklub 38 p.
Nærmest Flaget.
Hul 3: Edel Thomsen 4,07 m.
Hul 6: Poul Haurum 4,62 m.
Hul 14: Danny Pedersen 0,35 m.
Hul 17: Bente Duedal Ravn 1,11 m.
På Hul 2 nærmest flaget I 2 slag:
Damer: Ulla Falborg 1,13 m.
Herrer: Danny Pedersen 0,35 m.

Tirsdag den 19. oktober 2017 blev finalen i ”Fritspilturneringen Golf ved Limfjorden” spillet på Hvalpsunds golfbane.
Vejret var næsten perfekt, kun svag vind, der kom dog lidt regn, så de sidste spillere blev lidt våde, inden de nåede i klubhuset.

Klubber som er med i Fritspilsordningen har adgang til turneringen som består af 9 klubber fra: Jammerbugten, Morsø, Hvalpsund, Harre Vig, Hjarbæk, Skive, Volstrup. Løgstør og Aars. Det er disse klubber, som kan tilmelde et antal hold efter eget valg. Turneringen afvikles efter R&A’s regler. Deltagerne er herrer, som er fyldt 60 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes. De skal kunne dokumentere fuldgyldigt medlemskab af én af de nævnte golfklubber samt tilkøb af den gensidige fritspilsordning.

For at komme i finalen har Aars B-hold først spillet grundspillet, hvor alle mødte alle. Her vandt Aars samlet i sin pulje.
Derefter blev der kæmpet i semifinalerne, tirsdag den 12. september med udslag kl. 9:45 på banen i Hjarbæk, her vinder Aars B med 6-5. over Harre Vig. Og endelig finalen, med udslag kl. 9:00 på banen i Hvalpsund, her vinder Aars B over Skive med 6-5, og sikrede sig dermed mesterskabet.

B hold Fotor

På billedet ses vinderne af B-rækken, fra venstre Poul Erik Haurum, Birger Pedersen, Søren Lyngberg, Frits Pedersen, Keld Nielsen og Henning Rasmussen

Forleden afholdt revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm en fantastisk Company Day for kunder og samarbejdspartnere i Aars Golfklub. Sensommervejret viste sig fra sin smukkeste side og (spille)humøret var højt blandt både rutinerede og nye golfspillere. Tak til Beierholm for et flot arrangement!

14Beierholm

412735101168912

 

Regionsmesterskaberne blev i år afviklet i Rold Skov Golfklub, hvor 22 klubber (88 spillere) deltog. Rold leverede et rigtig flot arrangement og spillerne roste banen som stod rigtig flot.
Holdet fra Aars Golfklub kunne efter matchen, kalde sig regionsmestre i golf. Et stort tillykke til vinderne fra Aars.

Hold præmier:
1. præmie: AARS GOLFKLUB, Andersen/Pedersen/Christensen/Plambech, 111
2. præmie: AALBORG GOLFKLUB, Jacobsen/Bendixen/Ott/Thomsen, 110
3. præmie: LØGSTØR GOLFKLUB, Bang/Andersen/Christensen/Andreassen, 108

Individuel A-rækken:
1. præmie: Kristoffer Bendixen, Aalborg Golfklub, 73 slag
2. præmie: Edvard Andersen, Løgstør Golfklub, 75 slag
3. præmie: Anders Heegaard, Nordvestjysk Golfklub, 76 slag

Individuel B-rækken:
1. præmie: Kurt Sørensen, Aabybro Golfklub, 34 point
2. præmie: Kjeld Pedersen, Sæby Golfklub, 32 point
3. præmie: Niels Peter Plambech, Aars Golfklub, 32 point.

SGN

 

Søndag den 3. september 2017 blev Regionsfinalen i ABCD-Vest afviklet på Aarhus Aadals flotte, spændende og velholdte golfbane. Vejret var perfekt solen skinnede og de 48 golfspillere var i et sommerligt godt humør og de dystede om retten til at gå videre til ”Landsfinalen”.

Resultatet blev:

Række

Tid

Hul

   

Score

 

A

09:00

  4

Vejle Golf Club

Trehøje Golfklub

7

4

B

09:00

  8

Aaskov Golfklub

Silkeborg Ry

3,5

7,5

C

09:00

12

Trehøje Golfklub

Stensballegaard GK

1,5

9,5

D

09:00

17

Midtfyn Golfklub

Aars Golfklub

5

6

 Vinderne i de fire rækker blev: 

A-rækken:

Vejle Golf Club

B-rækken:

Silkeborg Ry Golfklub

C-rækken:

Stensballegaard Golfklub

D-rækken:

Aars Golfklub

Holdet fra Aars Golfklub vandt D-rækken og kvalificerede sig dermed til Landsmesterskabet hvor holdet møder D-Øst på Haderslev Golfklubs bane søndag 17. september 2017.
Stor tillykke til holdet fra Aars Golfklub!

2

3

 

I forbindelse med golfturneringen Tour Nordjylland som spilles over tre dage i henholdsvis Sebber Golfklub, Aars Golfklub og Rold Skov Golfklub, gæstede 112 spillere Aars Golfklub i tirsdags. I det fine sommervejr havde spillerne en dejlig dag på golfbanen og der lavet rigtig gode score. Dagen sluttede på terrassen, hvor der blev serveret grillpølser og overakt dagspræmier. Alle gav udtryk for at de havde haft en rigtig god dag. Tak for besøget.

Aars Golfklub

Skt. Hans aften deltog 66 spillere i dette års Skt. Hans match i Aars Golfklub. Efter en hyggelig match blev der serveret stegt flæsk med persillesovs leveret af Aars Hotel. De mange præmier fra velvillige sponsorer blev vundet af:

Nærmest flaget hul 3
Damer: Rita Christiansen 0,40 m
Herrer: Ole Johansen 7,43 m

Nærmest flaget hul 6
Damer: Ellen Dissing 3,22 m
Herrer: Morten Degn 2,30 m

Nærmest flaget hul 14
Damer: Birte Remmen 4,57 m
Herrer: Laurits Frandsen 1,92 m

Nærmest flaget hul 17
Damer: Edel Thomsen 7,38 m
Herrer: Flemming Gadfeldt 1,56 m

Nærmest flaget i 2. slag hul 9
Damer: Aase Hougaard 14,60 m
Herrer: Svend Erik Hansen 1,88 m

A-rækken
1. præmie Lis Krogh Madsen 36 p
2. præmie Henrik Bols Hansen 35 p
3. præmie Laurids Frandsen 32 p
4. præmie Ernst Hansen 31 p
5. præmie Morten Degn 30 p
6. præmie Jens Kr. Dissing 30 p

B-rækken
1. præmie Jens Peter K. Sørensen 38 p
2. præmie Henning Rasmussen 36 p
3. præmie Martin Remmen 35 p
4. præmie Aase Hougaard 34 p
5. præmie Per Vintersbølle 34 p
6. præmie Jens Jensen 32 p

C- rækken
1. præmie Henning Mortensen 36 p
2. præmie Rita Christiansen 35 p
3. præmie Peter Jørgensen 35 p
4. præmie Jens Kristian Tolstrup 35 p
5. præmie Inger S. Nielsen 33 p
6. præmie Laila Gadfelt 32 p

Efter præmieoverrækkelsen var der hyggeligt samvær ved bålet, hvor vi med ”Blæsten går frisk over Limfjordens vande” og ”Midsommervisen” sendte heksen til Bloksbjerg.
Karl Halskov holdt båltalen. Med baggrund i sit virke som forstander fortalte Karl levende om de forhåbninger til deres efterskoleophold, som forskellige elever har udtrykt samt om vigtigheden af samarbejde i forskellige sammenhænge. Han berettede bl.a. om en foursome match i regionsgolf, hvor Karl og hans makker spillede mod et ægtepar. Når det er ægtefæller, der danner par på golfbanen, kan det gå grueligt galt med gensidige beskyldninger til følge. Her blev det tydeligt illustreret, at et positivt bidrag til fællesskabet giver synergi og 2+2 kan opleves som 5 og ikke som 3, hvis man ikke samarbejder.

Tak til Arne Falborg og Ole Thomsen for et vel tilrettelagt arrangement.

En række USGA-film omkring banevedligeholdelse er oversat til dansk. Se hvordan man vedligeholder en green ved at klikke på billedet.

Greens

Søndag den 23. april blev der trukket lod til årets match play-turnering i Aars Golfklub, sponsoreret af CS-Biler & Dinitrol Aars.
De fire runder afvikles således:

1. runde: Mandag den 24. april til 28. maj (uge 17, 18, 19, 20 og 21)
2. runde: Mandag den 29. maj til 25. juni (uge 22, 23, 24 og 25)
3. runde: Mandag den 26. juni til 30. juli (uge 26, 27, 28, 29 og 30)
4. runde: Mandag den 31. juli til 20. august (uge 31, 32 og 33)

Finalen spilles lørdag den 23. september fra kl. 08.30 (uge 38)

Match Play

Vil du lære at spille golf, så har vi et tilbud til dig!

Torsdag den 6. april og torsdag den 13. april kl. 18.00 afholdes to uforpligtende prøveaftener, hvor klubbens medlemmer og træner står klar til at hjælpe dig. Det kræver ingen forudgående viden om golf eller udstyr. Vi har alt hvad du skal bruge, så mød bare op i golfklubben en af de pågældende aftener.

Introduktionsaftenerne er samtidig startskuddet til årets begynderkursus som forløber over 10 uger. Kurset koster 500 kr. Vil du høre mere om forløbet, så er du velkommen til at kontakte Pro Træner Allan Høgh på tlf. 40 52 27 68

  

Aars Golfklub skal bruge to morgenfriske greenkeepere til den kommende sæson. Er det dig (?) eller kender du vedkommende, der skal være del af et dynamisk team, så kan du læse mere om jobbet her

Golfmagasinet har i den anledning være på besøg i Aars Golfklub og det er der blevet en seks sider lang artikel ud af under overskriften ”Himmerlandsbanen der ikke må overses”. 

Banebillederne er taget af klubformand Søren Friis, og artiklen kan læses her eller i den seneste udgave af Golfmagasinet.

×

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Accepter