Seneste nyt

Turneringen 
Turneringen er for 2-mandshold. Holdene kan sammensættes på alle mulige måder (venner, kollegaer, mand-kone, brødre, osv.)

Turneringen spilles som hulspilsmatch og der spilles FourBall/Best Ball. Match Play afvikles fra den 8. april til den 21. september 2019. Der spilles i en række med 32 hold. Alle holdene er sikret min. tre matcher, idet felterne efter første runde deles op i en vinderrække og en trøsterække. Vinderne af den første hulspilsmatch fortsætter i vinderrækken, mens taberne fortsætter i trøsterækken. 

Endelig afvikles den 21. september en finale i vinderrækken og en finale i trøsterækken, samt en stablefordmatch for de deltagere som er slået ud af turneringen.
Alle medlemmer kan deltage i matchen, dog er max. antal tildelte slag, lig med hcp. på 54. 

golf1

Præmier

Førstepræmien i vinderrækken er gavekort til Pro-shoppen til en værdi af 2x1250 kr.
Andenpræmien i vinderrækken er gavekort til Pro-shoppen til en værdi af 2x1000 kr.

Førstepræmien i trøsterækken er gavekort til Pro-shoppen til en værdi af 2x1000 kr.
Andenpræmien i trøsterækken er et gavekort til Pro-shoppen til en værdi af 2x750 kr. 

Førstepræmie i stablefordmatchen er et gavekort til Pro-shoppen til en værdi af 800 kr.
Andenpræmien i stablefordmatchen er et gavekort til Pro-shoppen til en værdi af 600 kr.
Tredjepræmien i stablefordmatchen er et gavekort til Pro-shoppen til en værdi af 400 kr.

Turneringsskema og matchafvikling
Alle deltagere er velkomne til at overvære lodtrækningen, som foregår den 7. april kl. 16.00 i klubhuset. Turneringsskemaet offentliggøres efterfølgende i Aars Golfklub. 

Holdene er selv ansvarlige for at arrangere tidspunkt for matcherne indbyrdes. Vinderholdet noterer resultatet på turneringsskemaet i klubhuset. Hvis en match ikke bliver afviklet inden for tidsfristen, kåres vinderen ved lodtrækning, med mindre den ene part trækker sig frivilligt (se tidsfrister nedenfor). 

Om hulspil
Hvert hul repræsenterer et point som der spilles om. Er scoren ens, deles hullet. Matchen er slut, når et hold er flere huller oppe end antallet af resterende huller (F.eks. 5↑ efter hul 14). Matchen kan ikke deles, dvs. at hvis matchen er lige efter 18 hullers spil, afgøres matchen ved ”sudden death” med start på hul 1. Hermed tildeles der på ny, streger til spillerne. 

Om FourBall/Bestball 
Begge spillere, på holdet, slår ud fra tee og spiller deres egen bold til ende på hullet. Holdets højeste stableford score holdes op mod det andet holds højeste score. Holdet med den højeste score vinder hullet. 

Om 7/8 handicap
Der spilles med 7/8 handicap, hvilket betyder at man tager 7/8 af det ”antal tildelte slag (ats)” man normalt har på banen. 
Find det antal tildelte slag (ats) du har på Aars Golfbane og aflæs 7/8 handicap i nedenstående tabel - så har I jeres spillehandicap til matcherne i Matchplay. 

Skærmbillede 2019 03 14 kl. 22.15.24

Finale og afslutningsmatch
Afholdes lørdag den 21. september kl. 8.30 (gunstart kl. 9.00), hvor alle deltagere er inviteret. På finaledagen spiller de to tilbageværende hold i hver række en finale i henholdsvis vinderrækken og trøsterækken på helt samme måde som de indledende matcher, altså Best Ball, hulspil med start på hul 1 og spilles med 7/8 handicap. For de øvrige deltagere i turneringen spilles en alm. individuel stablefordmatch med 7/8 handicap. 

Antal deltagere
Der er maksimalt plads til 32 hold. I tilfælde af mere end 32 hold i rækken, oprettes en venteliste. Hvis der bliver tilmeldt 64 hold vil tidsfristerne i runderne blive ændret, da der vil komme en runde ekstra. Såfremt der ikke er tilstrækkelig tilmelding, forbeholdes ret til at ændre turneringens sammensætning eller helt at aflyse. 

Tilmelding
Turneringen er åben for alle og tilmelding skal ske på Golfbox senest fredag den 5. april kl. 12.00. Når man tilmelder på golfbox vil man blive bedt om begge spillernes kontaktoplysninger (navn, telefonnummer samt et evt. holdnavn). 
Efter tilmelding skal man overføre turneringsfee på MobilePay. 

Turneringsfee
Turneringsfee er kr. 500,- pr hold inkl. afslutningsmatch (ekskl. spisning på finaledagen og evt. greenfee). 

Betaling
Turneringsfee overføres på mobilepay til nr. 246874, forud for lodtrækningen den 5. april. Tilmeldes holdet som et firmahold kan man få tilsendt en faktura.

Turneringsleder
Spørgsmål og tvivl vedrørende matchen rettes til turneringslederen. Kontakt turneringsleder Karsten Urbrand på tlf. 61 68 32 23 

 

 

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Aars Golfklub

Generalforsamlingen afholdes i klubbens lokaler Tandrupvej 6, 9600 Aars

Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19.00

Dagsorden for den ordinære generalforsamling er følgende:

 1. Valg af dirigent.
 2. Beretning om klubbens virksomhed det forløbne år.
 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse.
 4. Fremlæggelse af budget for det igangværende klubår og fastlæggelse af medlemskontingent det følgende klubår.
 5. Forslag fra bestyrelsen.
 6. Forslag fra medlemmerne.
 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter.
 8. Valg af revisor og revisorsuppleant.
 9. Eventuelt.

Vedr. pkt. 5:

Ingen forslag fra bestyrelsen

Vedr. pkt. 6:

Ingen forslag fra medlemmerne

Vedr. pkt. 7:

I ulige år afgår fire bestyrelsesmedlemmer. Efter tur afgår:

Jens Kristian Dissing, Lene Bechmann, Poul Bang Nielsen og Claus Andreasen

Claus Andreasen er villige til genvalg.

Suppleanter på valg (vælges for et år ad gangen):

Poul Erik Haurum samt Jakob Rold Christensen

Regnskab samt budget er vedlagt denne indkaldelse.
Bemærk: Der udleveres ikke trykt regnskab og budget ved generalforsamlingen.

Aars, den 6. marts 2019

Golfspillet giver en unik mulighed for at kombinere motion, teknik og socialt samvær - og så kan alle være med. Vil du gerne prøve at spille golf? Vi afvikler løbende begynderkurser så kontakt sekretariatet for at høre nærmere.  

På begynderkurset vil du få golftræning af PGA Pro Allan Høgh. 
Det er ikke nødvendigt at investere i dyrt udstyr, for du kan låne alt hvad du skal bruge i golfklubben.

Et prøvemedlemskab giver ret til:

 • Praktisk og teoretisk holdundervisning med golftræner Allan Høgh
 • Brug af Kortbanen banen under prøvemedlemskabet
 • Brug af træningsfaciliteter (driving range m.m.)
 • Begynderbog
 • ...og en masse nye golfvenner

Pris for prøvemedlemskabet:

 • kr. 500,-

Begynderundervisning:
Torsdag den 4. april (og torsdag den 11. april) 2019 starter årets begynderkursus i Aars Golfklub. Man møder blot op på dagen. Der står medlemmer klar til at hjælpe dig og vi har udstyr du kan låne.

Du er også altid velkommen til at  kontakte sekretariatet eller PGA Pro Allan Høgh på tlf. 40 52 27 68 for at høre om mulighederne.
Vi har også plads til juniorgolfspillere i Aars Golfklub. 

Prove medlem

Der er nogle få varmegrader i luften og det betyder at golfsæsonen i Aars Golfklub allerede er i gang. Fredag den 15. februar, under den spæde forårssol, kom så årets første hole-in-one.
I en privat match, sammen med vennerne Flemming Eriksen og Jens Ole Jensen, lykkedes det for Alfred Nørgård på banens hul 6 - et par 3 hul på 136 meter - at få bolden i hul på første slag. Bolden trillede stille og roligt fra kanten af greenen indtil den lå stille i bunden af hulkoppen.
Efter matchen fik Alfred Nørgård overrakt den traditionelle flaske whisky samt et gavekort fra klubbens hole-in-one sponsorer: Hvidt og Frit, Vesthimmerland og DANPO.Hole in one 2 feb 2019

Et forrygende Golf-år 2018 er snart slut.

Aars Golfklub ønsker alle vore glade gæster, medlemmer og alle med tilknytning til
klubben et Godt Nytår, og på gensyn i 2019.

Velkommen til Nytårsmatch over 9 huller, tirsdag den 1. januar 2019 klokken 10:30. Mødetid senest 10.15.

Efter matchen er der præmieuddeling, røde pølser og Cocio.

Matchfee er 50 kroner.

Vi spiller naturligvis efter de nye golfregler

Tilmelding på Golfbox.

Matchen arrangeres af Tirsdagsklubben, men er åben for alle med DGU kort.

GreenReader er det eneste danske online golfmagasin, som er lavet specifikt til at blive læst på din mobil. Magasinet er gratis, og dets smarte layout gør, at GreenReader læses lige så godt på mobilen som på tablet eller pc.

Magasinet udkommer hver mandag. Det indeholder dansk stof, men hovedvægten ligger på internationale baggrundsartikler fra Europa-touren, PGA-touren og LPGA-touren. De er skrevet af online-magasinet Global Golf Posts dygtige journalister, skabt til at ’fylde hullet’ frem til følgende torsdagsturnering.

Klik her GREENREADER for at se en prøveudgave af magasinet. Og her ABONNEMENT for at tilmelde dig som gratis abonnent.

Når du tilmelder dig, vil du hver mandag fom. 7/1-2019 modtage en email, når det nye nummer af GreenReader er klar til at blive læst. Abonnementet vil altid være gratis, og du kan til enhver tid afmelde det.

Manden bag GreenReader er Jan Frimodt, journalist og mangeårig, nu forhenværende, redaktør af det trykte GOLFmagasinet.

Mobil m txt

Det er altid dejligt at få positive tilbagemeldinger fra tilfredse medlemmer og da rosen naturligvis skal gå til de frivillige som støtter op om begyndertræningen i Aars Golfklub bringes - med Søren Noers tilladelse - den kommentar han sendte til sekretariatet forleden. 

I dag har jeg vundet en 2. Plads i nettorækken, i Aars Golfklubs klubmesterskab - trods jeg kun har øvet mig i 4 måneder - er jeg herrestolt - af mit resultat qua de problemer jeg har, og samtidig er jeg dybt taknemmelig over de personer i Aars golfklub, som har taget sig tid til os nye og uøvede - ikke blot for jeres interesse, men ikke mindst for jeres vedholdenhed.
Tak til alle jer “golfere” der har mødt os med overbærenhed, når vi har lavet endnu en fejl. Men vi bliver bedre - alene pga. jer!

Hilsen
Søren Noer

Så er golfsæsonen kommet rigtig godt i gang, og i Aars Golfklub blev der forleden lavet årets første Hole in One.
Det var en af golfklubbens egne medlemmer Allan Færk Laustsen som på hul 3, et par 3 hul på 150 m, var både dygtige og heldige at få bolden i hul i første slag.
Traditionen tro udløser det præmier og derfor fik han i klubhuset af Jens Pind overrakt whisky og gavekort fra Aars Golfklubs Hole in One sponsorer som er: Svane -køkkenet/Hvidt&Frit samt Danpo.

P1010002 Hole in One

Aars Golfklub har netop indgået en ny hovedsponsoraftale med Danpo. En aftale som løber frem til udgangen af 2019 og som udbygger et i forvejen tæt samarbejde. Danpo indtræder dermed i trioen af hovedsponsorer i Aars Golfklub, som foruden Danpo omfatter Jutlander Bank og Aars Hotel.


Danpo har i en årrække haft et væsentligt engagement i Aars Golfklub og står bl.a. bag en af de mest velbesøgte golfmatcher i klubben. En turnering der altid har venteliste og mere end 120 deltagende golfspillere. Faktisk betyder det, at vi hver sommer må leje et festtelt for at have plads til alle deltagerne - så det er en populær sponsor, som nu knyttes endnu tættere på Aars Golfklub, fortæller bestyrelsesformand Søren Friis. Det er ikke nogen hemmelighed at vi er utrolig glade for den nye aftale, som rummer en række synergieffekter og bygger videre på et i forvejen godt samarbejde.
Danpo i Aars er med sine omkring 600 medarbejdere fra over 20 nationer en af de absolut største og mest betydende arbejdspladser ikke bare i Aars, men i Vesthimmerland. Medarbejderne i den højteknologiske produktion slagter nu årligt omkring 47 millioner kyllingerne.


Vores sponsorat i Aars Golfklub er et udtryk for at vi føler et ansvar for at bidrage til udviklingen i det område, hvor vi driver virksomhed. Derfor er vi bevidste om at støtte op om lokale aktiviteter og foreninger. Det gør vi bl.a. konkret gennem vores sponsorat i Aars Golfklub, forklarer fabrikschef på Danpo Aars, Peter Svanekjær. Som arbejdsplads er vi afhængige af at kunne rekruttere medarbejdere med de rette kvaliteter og kompetencer fra lokalområdet - og samtidig matcher golfklubben vores værdier omkring kvalitet og fokus på sundhed og motion.


Danpo med hovedkontor i Farre, har i de seneste år udvidet og moderniseret fabrikken i Aars for et stort trecifret millionbeløb. Danpo A/S ejes af koncernen Scandi Standard, som også ejer svenske Kronfågel A/S og Den Stolte Hane A/S fra Norge. Koncernen omsætter årligt for omkring 5 milliarder kr.

På billedet:
Danpo-flaget er klar til at stryge til tops i flagstangen på golfbanen i Aars. Her ses Claus Andreasen og Søren Friis fra Aars Golfklub flankeret af Produktionsdirektør i Scandi Standard Per Alan Jensen og Fabrikschef Peter Svanekjær fra Danpo Aars.

Danpo Aars Golfklub

 

Golfmagasinet har i den anledning være på besøg i Aars Golfklub og det er der blevet en seks sider lang artikel ud af under overskriften ”Himmerlandsbanen der ikke må overses”. 

Banebillederne er taget af klubformand Søren Friis, og artiklen kan læses her eller i den seneste udgave af Golfmagasinet.

×

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Accepter