Seneste nyt

Der er nogle få varmegrader i luften og det betyder at golfsæsonen i Aars Golfklub allerede er i gang. Fredag den 15. februar, under den spæde forårssol, kom så årets første hole-in-one.
I en privat match, sammen med vennerne Flemming Eriksen og Jens Ole Jensen, lykkedes det for Alfred Nørgård på banens hul 6 - et par 3 hul på 136 meter - at få bolden i hul på første slag. Bolden trillede stille og roligt fra kanten af greenen indtil den lå stille i bunden af hulkoppen.
Efter matchen fik Alfred Nørgård overrakt den traditionelle flaske whisky samt et gavekort fra klubbens hole-in-one sponsorer: Hvidt og Frit, Vesthimmerland og DANPO.Hole in one 2 feb 2019

Et forrygende Golf-år 2018 er snart slut.

Aars Golfklub ønsker alle vore glade gæster, medlemmer og alle med tilknytning til
klubben et Godt Nytår, og på gensyn i 2019.

Velkommen til Nytårsmatch over 9 huller, tirsdag den 1. januar 2019 klokken 10:30. Mødetid senest 10.15.

Efter matchen er der præmieuddeling, røde pølser og Cocio.

Matchfee er 50 kroner.

Vi spiller naturligvis efter de nye golfregler

Tilmelding på Golfbox.

Matchen arrangeres af Tirsdagsklubben, men er åben for alle med DGU kort.

GreenReader er det eneste danske online golfmagasin, som er lavet specifikt til at blive læst på din mobil. Magasinet er gratis, og dets smarte layout gør, at GreenReader læses lige så godt på mobilen som på tablet eller pc.

Magasinet udkommer hver mandag. Det indeholder dansk stof, men hovedvægten ligger på internationale baggrundsartikler fra Europa-touren, PGA-touren og LPGA-touren. De er skrevet af online-magasinet Global Golf Posts dygtige journalister, skabt til at ’fylde hullet’ frem til følgende torsdagsturnering.

Klik her GREENREADER for at se en prøveudgave af magasinet. Og her ABONNEMENT for at tilmelde dig som gratis abonnent.

Når du tilmelder dig, vil du hver mandag fom. 7/1-2019 modtage en email, når det nye nummer af GreenReader er klar til at blive læst. Abonnementet vil altid være gratis, og du kan til enhver tid afmelde det.

Manden bag GreenReader er Jan Frimodt, journalist og mangeårig, nu forhenværende, redaktør af det trykte GOLFmagasinet.

Mobil m txt

Det er altid dejligt at få positive tilbagemeldinger fra tilfredse medlemmer og da rosen naturligvis skal gå til de frivillige som støtter op om begyndertræningen i Aars Golfklub bringes - med Søren Noers tilladelse - den kommentar han sendte til sekretariatet forleden. 

I dag har jeg vundet en 2. Plads i nettorækken, i Aars Golfklubs klubmesterskab - trods jeg kun har øvet mig i 4 måneder - er jeg herrestolt - af mit resultat qua de problemer jeg har, og samtidig er jeg dybt taknemmelig over de personer i Aars golfklub, som har taget sig tid til os nye og uøvede - ikke blot for jeres interesse, men ikke mindst for jeres vedholdenhed.
Tak til alle jer “golfere” der har mødt os med overbærenhed, når vi har lavet endnu en fejl. Men vi bliver bedre - alene pga. jer!

Hilsen
Søren Noer

Så er golfsæsonen kommet rigtig godt i gang, og i Aars Golfklub blev der forleden lavet årets første Hole in One.
Det var en af golfklubbens egne medlemmer Allan Færk Laustsen som på hul 3, et par 3 hul på 150 m, var både dygtige og heldige at få bolden i hul i første slag.
Traditionen tro udløser det præmier og derfor fik han i klubhuset af Jens Pind overrakt whisky og gavekort fra Aars Golfklubs Hole in One sponsorer som er: Svane -køkkenet/Hvidt&Frit samt Danpo.

P1010002 Hole in One

Aars Golfklub har netop indgået en ny hovedsponsoraftale med Danpo. En aftale som løber frem til udgangen af 2019 og som udbygger et i forvejen tæt samarbejde. Danpo indtræder dermed i trioen af hovedsponsorer i Aars Golfklub, som foruden Danpo omfatter Jutlander Bank og Aars Hotel.


Danpo har i en årrække haft et væsentligt engagement i Aars Golfklub og står bl.a. bag en af de mest velbesøgte golfmatcher i klubben. En turnering der altid har venteliste og mere end 120 deltagende golfspillere. Faktisk betyder det, at vi hver sommer må leje et festtelt for at have plads til alle deltagerne - så det er en populær sponsor, som nu knyttes endnu tættere på Aars Golfklub, fortæller bestyrelsesformand Søren Friis. Det er ikke nogen hemmelighed at vi er utrolig glade for den nye aftale, som rummer en række synergieffekter og bygger videre på et i forvejen godt samarbejde.
Danpo i Aars er med sine omkring 600 medarbejdere fra over 20 nationer en af de absolut største og mest betydende arbejdspladser ikke bare i Aars, men i Vesthimmerland. Medarbejderne i den højteknologiske produktion slagter nu årligt omkring 47 millioner kyllingerne.


Vores sponsorat i Aars Golfklub er et udtryk for at vi føler et ansvar for at bidrage til udviklingen i det område, hvor vi driver virksomhed. Derfor er vi bevidste om at støtte op om lokale aktiviteter og foreninger. Det gør vi bl.a. konkret gennem vores sponsorat i Aars Golfklub, forklarer fabrikschef på Danpo Aars, Peter Svanekjær. Som arbejdsplads er vi afhængige af at kunne rekruttere medarbejdere med de rette kvaliteter og kompetencer fra lokalområdet - og samtidig matcher golfklubben vores værdier omkring kvalitet og fokus på sundhed og motion.


Danpo med hovedkontor i Farre, har i de seneste år udvidet og moderniseret fabrikken i Aars for et stort trecifret millionbeløb. Danpo A/S ejes af koncernen Scandi Standard, som også ejer svenske Kronfågel A/S og Den Stolte Hane A/S fra Norge. Koncernen omsætter årligt for omkring 5 milliarder kr.

På billedet:
Danpo-flaget er klar til at stryge til tops i flagstangen på golfbanen i Aars. Her ses Claus Andreasen og Søren Friis fra Aars Golfklub flankeret af Produktionsdirektør i Scandi Standard Per Alan Jensen og Fabrikschef Peter Svanekjær fra Danpo Aars.

Danpo Aars Golfklub

 

Golfmagasinet har i den anledning være på besøg i Aars Golfklub og det er der blevet en seks sider lang artikel ud af under overskriften ”Himmerlandsbanen der ikke må overses”. 

Banebillederne er taget af klubformand Søren Friis, og artiklen kan læses her eller i den seneste udgave af Golfmagasinet.

×

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Accepter