Bliv sponsor

Ønsker du at blive sponsor i Aars Golfklub?

Det er ikke nogen hemmelighed, at golf fascinerer, inspirerer og ikke mindst engagerer en stadig større del af den danske befolkning. Golf er simpelthen en sport med fremtid. Det er derfor kun naturligt, at flere og flere virksomheder ønsker at blive associeret med golfsporten i form af forskellige sponsorater.

I Aars Golfklub tilbyder vi følgende sponsorater:

• Hovedsponsorer
  • Bonussponsorer
  • Hulsponsorer
  • Flagsponsorer
  • Tavlesponsorer
  • Bænkesponsorer
  • Turneringssponsorer

For priser, nærmere indhold af de forskellige sponsorater, samt ledige sponsorater kontakt venligst Knud Pedersen via formularen til venstre eller via nedestående oplysninger.

På forhånd tak for din interesse.

Send besked

Send en e-mail