Greenfee - Stor bane

Vi byder hjerteligt velkommen til Aars Golfklub. Vore gæster har adgang til træningsfaciliteterne - driving range med overdækkede udslagssteder, indspilsgreen, træningsbunkers og puttinggreen. Starttider kan reserveres i golfbox eller ved henvendelse til seketariatet.

Bekræftelse af starttider og betaling sker via ProBox24, og der kan betales med Kreditkort og med Mobilpay.

18 hullers banen kan benyttes af alle med spilleret jfr. DGU´s regler. Bemærk at man kun kan bruge 1 slags rabat

Her kan du læse om Greenfee-aftalerne i Aars Golfklub:
DGU-juniorerSNG-samarbejdeFritspilsordningNaboklubber.

Green-Fee 2022:  450,00 Kr.

Gæstespillere fra Klubber, som er medlem af SGN/GNG:  225,00 Kr.

Gæstespillere fra Samarbejdsklubber:

Green-Fee:   200,00/250,00 Kr.

Gæstespillere med Golfhæftet:

Green-Fee: 450,00 Kr – 50% = 225,00 Kr.

Prisen på Green-fee beregnes automatisk på Golfboxen ved indchekning,

og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Flex og Hverdagsmedlemmer betaler fuld Green-fee: 450,00 Kr.

Greenfee 18 huller Priser
Alle dage 450 kr.  Flexmedlemmer betaler fuld pris

Hverdags/Flexmedlem - alle dage 450 kr. Gælder både for medlemmer i Aars Golfklub og for gæster
Op til 3 gæster i samme bold som klubmedlem 1/2 greenfee Gælder fultidsmedlemmer - Gælder ikke sammen med andre rabatter.

Golfbiler og golfvogn (trolley) Medlemspriser Gæstepriser Note
Golfbil 18 huller 150 kr. 250 kr. Kontakt sekretariatet for reservation

Golfvogn (trolley) 30 kr. 30 kr.

Det er  tilladt at benytte  GOLFSCOOTER på 18 hul banen, fra 1. Maj til 1. November.

Greenfee spillere er velkommen til at benytte egen Golfbil, mod at betale følgende afgift:

Golfbil:   100,00 Kr.

AFTALER OM GREEN-FEE med:

Løgstør Parkhotel-- Sport & Academy Farsø-- St.Binderup Kro-- Himmerland Camping-- Himmerland Golf.

Bemærk: Der er gratis bolde for Medlemmer og Green-fee gæster på driving range.

Planlægger du et besøg i Aars Golfklub for en gruppe, er vi gerne behjælpelige med at arrangere spisning
(minimum 12 personer). Se vores menukort her for at få inspiration.