Hovedsponsorer
Samarbejdspartnere
Bonus-Sponsorer

Udvidet sponsoraftale med Hvidt og Frit / Svane Køkkenet.

Skal du havde nyt køkken, bad eller hvidevare, så husk vores aftale med Hvidt og Frit og Svane Køkkenet i Aars som giver Bonus til golfklubben hver gang du køber. Husk at oplyse dit medlemsnummer i Aars Golfklub.

Udover bonusaftalen er Hvidt og Frit / Svanekøkkenet også sponsor for puttinggreen.

Green2Green

Planlægger du en golftur?
Aars Golfklub har indgået en sponsoraftale med Green2Green, kontakt derfor først vores rejsesponsor, for at få et godt tilbud!

Hole In One / Eagle - Sponsor

Whiskey - Sponsor