Mad efter runden

Slut golfrunden af på Aars Hotel med en pariserbøf og en fadøl til kun 125 kr. pr. person.
Bestil på tlf. 98 62 16 00 og se mere om Aars Hotel ved at klikke her.

Planlægger du et besøg i Aars Golfklub for en gruppe, er vi gerne behjælpelige med at arrangere spisning (minimum 12 personer).

Ligeledes er der mulighed for fra klubbens side at sørge for borddækning ved en privat match eller andre arrangementer. 
Her kan du se det aktuelle menukort for golfgrupper.

 

Morgenkaffe:

Rundstykker,rugbrød,spegepølse,1slags pålæg, ost, marmelade, smør, kaffe/the  70.- 
1 Rundstykke, smør, marmelade, ost, kaffe/the  50.- 
1 Kande Kaffe (8-10 kopper)  35.- 

 

Frokostretter:

Club Sandwich med kylling, bacon, salat og tomat.  65.- 
Luksus Stjerneskud med kogt og stegt fisk, rejer og dressing.  85.- 
Herrefrokost: Marinerede sild med karrysalat efterfulgt af pariserbøf.  110.- 
Smørrebrød (Mellem) 3 stk. 65.- 
Landgangsbrød, m. 3 slags pålæg 55.- 
Burger med ost, tomat, løg, hvidløgsdressing og ovn-kartoffel  85.- 
Trekant-Sandwich med diverse pålæg   (anbefaling min. 2 stk)  25.- 
2 stk. Frikadeller (store) med kartoffelsalat  60.- 
Frokost-tallerken fra 85.-

 

Varme retter:

Himmerlandsgryde med bacon, cocktailpølser, ris og salat  95.- 
Mørbradbøffer med champignon ala creme og mixed salat  100.- 
Biksemad med tilbehør 80.- 
Stegt flæsk m. kartofler, persillesauce og rødbeder  100.- 
Wienersnitzel med ærter og pommes saute  115.- 
Dansk Bøf med bløde løg, kartofler og bøfsauce  100.-

 

Buffet ”Petit”

Grønsagstærter, Mixed salat, Mørbradbøf med champignon ala creme og hjemmebagt brød  110.-
Med kage pr. person:    115.- 

 

Buffet 1

 Varmrøget laks med røræg og asparges, Frikadeller, lun Skinke, Kartoffelsalat, Mixet salat og hjemmebagt brød  135.-

 

Frokost / Buffet

Marinerede sild med karrysalat, rejer med mayonnaise og citron, fiskefilet med remoulade og citron, mørbradbøf med champignon. Ost, samt brød og smør 150.- 

 

Buffet 3

Varmrøget laks med basilikumcreme. Røget tun med parmesan, ost og limesirup. Røget dyrekølle med marinerede bær. Unghane fyldt med ricotte tilsmagt med timian. Peberstegt kalvefilet. Små ovenbagte kartofler tilsmagt med timian. Tomater og rødløg med basilikumcreme. Blandet satat med frugt og grønt. 185.- 

 

Tapas Anretning

Røget Lakserielette med knas, Canapeer med røget laksemousse, Rejeroulade med krydderurtecreme og pesto, Serranoskinke med olivensalat, Sprød serranoskinke med advokado dip, Forskellige oste i mundrette bidder.
Serveret som portionsanretning.
150.- 

 

 

Bindende Bestilling senest 3 dage før MATCH til GOLFKLUBBEN - "Klik for kontakt"

Minimum 10 Personer. Efter kl.18 og Søndag/Helligdage 20 Personer. 

×

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Accepter