Slut golfrunden af på Aars Hotel med en pariserbøf og en fadøl til kun 125 kr. pr. person.
Bestil på tlf. 98 62 16 00 og se mere om Aars Hotel ved at klikke her.
Planlægger du et besøg i Aars Golfklub for en gruppe, er vi gerne behjælpelige med at arrangere spisning (minimum 12 personer).
Ligeledes er der mulighed for fra klubbens side at sørge for borddækning ved en privat match eller andre arrangementer.
Her kan du se det aktuelle menukort for golfgrupper.
På grund af stigende priser, er der ingen faste priser, RING til Kontoret for at få tilbud på det ønskede.
Morgenkaffe:
Rundstykker,rugbrød,spegepølse,1slags pålæg, ost, marmelade, smør, kaffe/the | |
1 Rundstykke, smør, marmelade, ost, kaffe/the | |
1 Kande Kaffe (8-10 kopper) |
Frokostretter:
Club Sandwich med kylling, bacon, salat og tomat. | |
Luksus Stjerneskud med kogt og stegt fisk, rejer og dressing. | |
Herrefrokost: Marinerede sild med karrysalat efterfulgt af pariserbøf. | |
Smørrebrød (Snitter) 3 stk. | |
Landgangsbrød, m. 3 slags pålæg | |
Burger med ost, tomat, løg, hvidløgsdressing og ovn-kartoffel | |
Trekant-Sandwich med diverse pålæg (anbefaling min. 2 stk) | |
2 stk. Frikadeller (store) med kartoffelsalat | |
Frokost-tallerken |
Varme retter:
Himmerlandsgryde med bacon, cocktailpølser, ris og salat | |
Mørbradbøffer med champignon ala creme og mixed salat | |
Biksemad med tilbehør | |
Stegt flæsk m. kartofler, persillesauce og rødbeder | |
Wienersnitzel med ærter og pommes saute | |
Dansk Bøf med bløde løg, kartofler og bøfsauce |
Buffet ”Petit”
Grønsagstærter, Mixed salat, Mørbradbøf med champignon ala creme og hjemmebagt brød | |
Med kage pr. person: |
Buffet 1
Varmrøget laks med røræg og asparges, Frikadeller, lun Skinke, Kartoffelsalat, Mixet salat og hjemmebagt brød |
Frokost / Buffet 2
Marinerede sild med karrysalat, rejer med mayonnaise og citron, fiskefilet med remoulade og citron, mørbradbøf med champignon. Ost, samt brød og smør |
Buffet 3
Varmrøget laks med basilikumcreme. Røget tun med parmesan, ost og limesirup. Røget dyrekølle med marinerede bær. Unghane fyldt med ricotte tilsmagt med timian. Peberstegt kalvefilet. Små ovenbagte kartofler tilsmagt med timian. Tomater og rødløg med basilikumcreme. Blandet satat med frugt og grønt. |
Tapas Anretning
Til den lille sult, 4 Retter | |
Til den normale Sult, 6 Retter |
Til den store sult, 8 Retter
Bindende Bestilling, senest 3 dage før MATCH til GOLFKLUBBEN - "Klik for kontakt"
Minimum 12 Personer. Efter kl.18 og Søndag/Helligdage 20 Personer.