Torsdagsklubben

Alle medlemmer med DGU kort er velkomne i torsdagsklubben.

Bestemmelser for klubben

• Der kan spilles 18 eller 2 X 9 huller.
  • Udfyldt scorekort skal indleveres senest kl. 08:40
  • Der er Gunstart kl. 09:00.
  • Hvis vejret tillader det, spilles der hver torsdag, hele året, såfremt torsdag ikke er en helligdag.
  • Kun medlemmer af Aars Golfklub kan blive medlem af torsdagsklubben.
  • Matchfee: 20 kr. Kontingent 100 kr. pr. år.
  • Gæstespillere kan deltage mod betaling af dobbelt matchfee. (+ evt. greenfee)
  • Afhængig af deltagerantal opdeles deltagerne i præmierækker. Der vil være præmie til nr. 1, 2 og 3 i hver række.
  • Kun spillere, der er til stede ved præmieoverrækkelsen kan modtage præmie. Præmien vil ellers overgå til klap-præmie.
  • Har man vundet en 1. præmie kan man ikke vinde flere præmier resten af måneden, med mindre man scorer over 36 point. - Det vil sige, at hvis man har vundet én førstepræmie i indeværende måned, kan man ikke være med i præmieudleveringen, hvis man har under 37 stableford point.

Sidste torsdag i hver måned vil der blive arrangeret andre former for spil end Stableford. Endvidere er der mulighed for socialt samvær ved efterfølgende spisning. Hvis du vil deltage i spillet og/eller spisningen, skal du skrive dig på listen i Torsdagsklubbens mappe, senest tirsdag kl. 12.00 inden matchen.
Er du ikke skrevet i bogen, kan du ikke deltage.

Vi arrangerer udflugt til fremmede golfbaner 2 gange årligt. Udflugterne foregår den sidste torsdag i maj og sidste torsdag i september. Kun medlemmer af torsdagsklubben kan deltage.

Sidste torsdag i november er der efter matchen julefrokost.

Generalforsamling holdes hvert år i august. Der vælges henholdsvis 2 medlemmer i lige år og 3 medlemmer i ulige år. 2 suppleanter, og en revisor hver år. På generalforsamlingen aflægger formanden beretning og kassereren fremlægger regnskab.

Information om øvrige aktiviteter m.m. kan læses på Aars Golfklubs hjemmeside eller ved opslag i klubhuset.

Retningslinjer for Torsdagsklubben findes i Torsdagsklubbens mappe i Aars Golfklubs klubhus.

Torsdagsklubbens Bestyrelse har den 30. august 2019 konstitueret sig:

Funktion Navn Telefon E-mail