Prøvemedlem

Lær at spille golf i Aars Golfklub

Golfspillet giver en unik mulighed for at kombinere motion, teknik og socialt samvær - og så kan alle være med. Vil du gerne prøve at spille golf? Vi afvikler løbende begynderkurser så kontakt sekretariatet for at høre nærmere.

På begynderkurset vil du få golftræning af PGA Pro Allan Høgh.
Det er ikke nødvendigt at investere i dyrt udstyr, for du kan låne alt hvad du skal bruge i golfklubben.

Et prøvemedlemskab giver ret til:

• Praktisk og teoretisk holdundervisning med golftræner Allan Høgh
  • Brug af Kortbanen banen under prøvemedlemskabet
  • Brug af træningsfaciliteter (driving range m.m.)
  • Begynderbog
  • ...og en masse nye golfvenner

Pris for prøvemedlemskabet:

• kr. 500,-

Begynderundervisning:
Torsdag den 12. april (og torsdag den 19. april) 2018 starter årets begynderkursus i Aars Golfklub. Man møder blot op på dagen. Der står medlemmer klar til at hjælpe dig og vi har udstyr du kan låne.

Du er også altid velkommen til at  kontakte sekretariatet eller PGA Pro Allan Høgh på tlf. 40 52 27 68 for at høre om mulighederne.
Vi har også plads til juniorgolfspillere i Aars Golfklub.