Tirsdagsklubben

Vi spiller 18 huller hver tirsdag.

Juni måned.

6. og 13. juni booker man selv en tid på Golfbox og går ud når det passer.

20. juni:

Tirsdagsklubbens udflugt til Jammerbugtens Golfklub i Fjerritslev.
Mødetid klokken 16:00
Gunstart klokken 16:30
Egen transport
Spisning og præmieuddeling i klubben.
Tilmelding på Golfbox lukker fredag den 16. juni klokken 16.

28. juni:
Månedsmatch
Vi spiller Texas scramble
Gunstart klokken 16:30
Tilmelding på Golfbox.

-----------------

Matchbestemmelser

1. Tirsdagsklubben

Tirsdagsklubben er åben for alle medlemmer af Aars Golfklub - uanset handicap.
Gæstespillere fra Aars GK og andre klubber kan deltage uden for præmierækken mod betaling af dobbelt matchfee og evt. greenfee. Kan ikke deltage i udflugter.

2. Sæsonen

Sæsonen starter ved overgang til sommertid og slutter i ugen inden efterårsferien.
Du kan se tirsdagsklubbens sæsonprogram ved at klikke her.

3. Spilledage

Der spilles tirsdage med start mellem solopgang og 18.00

Månedsmatch sidste tirsdag i måneden:
Sidste tirsdag i måneden, vil der være match med gunstart kl. 16:30 og tilmelding på Golfbox. Matchledelsen sætter holdene på forhånd og scorekort udleveres ved fremmøde og betaling. Mødetid vil være 10 – 20 minutter før gunstarten.
Der sættes hold med nogenlunde ens handicap, men dog under hensyntagen til, hvem der ønsker at køre i bil sammen.
Efter matchen vil der være spisning og præmieuddeling for dagens match samt for de foregående tirsdage, hvor der endnu ikke måtte være uddelt præmier.

Øvrige tirsdage:
De øvrige cirka 3 tirsdage booker man selv en starttid på golfbox mellem solopgang og klokken 18. Her kan man naturligvis selv bestemme, hvem man vil spille sammen med. Med den udvidede "åbningstid" tilgodeses såvel det arbejdende folk, som de der foretrækker at spille i dagtimerne. Alle starter på hul 1.
Har man ikke en aftale med andre spillere, kan man møde op ved hul 1 klokken 16 eller 16:30, hvor der vil være "boldrende" og man sætter hold med de spillere, der møder op.
Bestyrelsen opfordrer til, at man finder sammen i 4-bolde, så der opnås et optimalt flow på banen. Matchfee betales i pengekassen i klubhuset og man krydser sig af på den fremlagte medlemsliste – helst inden man går ud. Efter runden afleveres de underskrevne scorekort sammesteds.
Det er muligt at booke tid på Golfbox to uger frem i tiden.

4. Matcherne er over 18 huller

Af hensyn til mørkets frembrud starter vi ud med at spille 9 huller. Derefter trapper vi løbende op til henholdsvis 12, 15 og 18 huller. Ved 12 og 15 huller kan der ikke ske nogen handicapregulering. En lignende nedtrapning vil ske sidst på året. Se i øvrigt Spilleplanen.
Alle scorekort, bortset fra 12 og 15 hullers runder, indberettes på Golfbox, så der sker handicapregulering.
Som udgangspunkt spilles Stableford, dog med varierende spilleformer ved månedsmatcherne.
Der spilles i max 4 handicapgrupper med mindst 10 spillere i hver gruppe.
Der er præmie til første-, anden- og tredjepladserne i hver gruppe.
Præmier uddeles på tirsdage med gunstart.

5. Kontingent

Der betales et årligt tirsdagsklubkontingent på 100 kr. Juniorer betaler ikke kontingent.
Matchfee er 20 kr. Gæstespillere 40 kr. + evt. greenfee.

6. Sæson 2017

• Tirsdag den 28. marts tager vi hul på den nye sæson i TIRSDAGSKLUBBEN.
    Der er gunstart klokken 16:30. Tilmelding på Golfbox senest søndag klokken 18:00.
    Efter årets første match er der suppe og orientering om årets program, udflugter samt pointsystem m.m. Der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål til årets program.
    Kan man ikke deltage første gang, er der dog stadig håb, idet medlemmer optages hele sommeren!
  • Der arrangeres 2 udflugter til andre golfbaner. I foråret en aftenudflugt og i eftersommeren en heldagsudflugt.
  • Der er 3 gennemgående konkurrencer:
    1) En gennemgående turnering, hvor points fra hver spillet runde registreres. For hver spiller er sæsonens 10 bedste scores tællende.
    2) Største handicapreduktion gennem sæsonen – opgjort for 3 lige store handicapgrupper.
    3) Flittigste tirsdagsgolfer: Hvem har spillet flest tirsdage?
    Ved lighed trækkes der lod om præmien.
  • Generalforsamling med beretning, aflæggelse af regnskab og valg af bestyrelse, afholdes den 10. oktober 2017 i forbindelse med den planlagte match.

7. Bestyrelse