Mad efter runden

Slut golfrunden af på Aars Hotel med en pariserbøf og en fadøl til kun 125 kr. pr. person.
Bestil på tlf. 98 62 16 00 og se mere om Aars Hotel ved at klikke her.

Planlægger du et besøg i Aars Golfklub for en gruppe, er vi gerne behjælpelige med at arrangere spisning (minimum 12 personer).

Ligeledes er der mulighed for fra klubbens side at sørge for borddækning ved en privat match eller andre arrangementer. 
Her kan du se det aktuelle menukort for golfgrupper.

 

Morgenkaffe:

Rundstykker,rugbrød,spegepølse,1slags pålæg, ost, marmelade, smør, kaffe/the  65,-
1 Rundstykke, smør, marmelade, ost, kaffe/the  35,-
1 Kande Kaffe (8-10 kopper)  30,-

 

Frokostretter:

Club Sandwich med kylling, bacon, salat og tomat.  60,-
Luksus Stjerneskud med kogt og stegt fisk, rejer og dressing.  75,-
Herrefrokost: Marinerede sild med karrysalat efterfulgt af pariserbøf.  100,-
Smørrebrød (Mellem) 3 stk. 60,-
Landgangsbrød, m. 3 slags pålæg 50,-
Burger med ost, tomat, løg, hvidløgsdressing og ovn-kartoffel  85,-
Trekant-Sandwich med diverse pålæg   (anbefaling min. 2 stk)  25,-
2 stk. Frikadeller (store) med kartoffelsalat  50,-

 

Varme retter:

Himmerlandsgryde med bacon, cocktailpølser, ris og salat  85,-
Mørbradbøffer med champignon ala creme og mixed salat  90,-
Biksemad med tilbehør 75,-
Stegt flæsk m. kartofler, persillesauce og rødbeder  100,-
Wienersnitzel med ærter og pommes saute  110,-
Dansk Bøf med bløde løg, kartofler og bøfsauce  90,-

 

Buffet ”Petit”

Grønsagstærter, Mixed salat, Mørbradbøf med champignon ala creme og hjemmebagt brød 100,-
Med kage pr. person: 110,-

 

Buffet 1

Varmrøget laks med røræg og asparges, frikadeller, lun skinke, kartoffelsalat, mixet salat og hjemmebagt brød 120,-

 

Buffet 2

Marinerede sild med karrysalat, rejer med mayonnaise og citron, fiskefilet med remoulade og citron, mørbradbøf med champignon. Gammeldags æblekage samt brød og smør 140,-

 

Buffet 3

Varmrøget laks med basilikumcreme. Røget tun med parmesan, ost og limesirup. Røget dyrekølle med marinerede bær. Unghane fyldt med ricotte tilsmagt med timian. Peberstegt kalvefilet. Små ovenbagte kartofler tilsmagt med timian. Tomater og rødløg med basilikumcreme. Blandet satat med frugt og grønt. 175,-

 

Tapas Anretning

Røget Sværdfisk med Pesto, Canapeer med røget laksemousse, Rejeroulade med krydderurtecreme og pesto, Serranoskinke med olivensalat, Sprød serranoskinke med advokado dip, Forskellige oste i mundrette bidder.
Serveret som portionsanretning.
145,-

 

 

Bindende Bestilling senest 2 dage før MATCH til GOLFKLUBBEN - "Klik for kontakt"

 

×

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Accepter