Naboklubber

Aars Golfklub ønsker den bedste service for vore medlemmer og vi har derfor indgået aftaler om halv greenfee med følgende naboklubber:

Hammel Golfklub Lemvig Golfklub Hjarbæk Fjord Golf Klub
Harre Vig Golfklub Tange Sø Golfklub Viborg Golfklub
Himmelbjerg Golfklub Skive Golfklub Struer Golfklub
Randers Fjord Golfklub

Hvem kan benytte aftalen og hvornår:

• Aftalen om halv greenfee gælder dog kun for fuldtidsmedlemmer i Aars Golfklub.
  • Hverdagsmedlemmer og Flex-medlemmer er ikke omfattet af aftalen og skal betale fuld greenfee alle ugens dage.
  • Aftalen kan benyttes på alle hverdage og weekender/helligdage.

Aftalen om halv greenfee i nedenstående klubber imellem, indebærer at følgende overholdes:

• Ved greenfee spil på disse baner skal medlemmer af Aars Golfklub kunne fremvise gyldigt DGU kort.
  • De pågældende værtsklubbers lokale regler samt naturligvis almindelige golfetiketteregler overholdes.
  • Kun medlemmer af ovenstående klubber kan benytte sig af halv greenfee aftalen.
  • Der overholdes regler om evt. tidsbestillingsregler, handicapbegrænsninger og banelukninger på værtsklubbens bane.

Der henvises til klubbernes hjemmesider angående tidsbestilling, banelukninger og andre begrænsninger i spillemuligheder.

De nævnte klubbers medlemmer kan iflg. de indgåede aftaler spille for en tilsvarende rabatteret greenfee på Aars Golfklubs bane.