Nyhedsbrev - 14.06.2021

Kære Medlemmer
Som I jo er bekendt med, så er der blevet plantet over 2000 stk. træer på banen i de sidste par år. Vi vil gerne beskytte dem mest muligt, og derfor har vi haft en del områder med spilleforbud (blå pæle).
Vi vil nu fjerne nogle af disse blå pæle - på udvalgte steder. Vi har stadig brug for at passe ekstra meget på beplantningerne, så det opfordres I hermed til.
Vi laver en midlertidig lokalregel, hvor I skal tage et frit drop, hvis jeres bold eller I selv er i en situation, hvor de nye træer risikerer at blive beskadiget.
Det er et frit drop indenfor en kølle længde - og ikke nærmere flaget.
Der er i dag på relevante steder i klubben opsat Lokalregel herom med følgende tekst:

LOKALREGEL
Beskyttelse af unge træer (E-10)
De unge træer er områder med spilleforbud:
Hvis en spillers bold ligger hvor som helst på banen, undtagen i et strafområde, og den ligger på eller berører et sådant træ, eller et sådant træ er til gene for spillerens stance eller område for tilsigtede sving, skal spilleren tage lempelse efter Regel 16.1f.
(dvs., lempelse uden straf med én køllelængde til det nærmeste punkt for fuld lempelse fra de unge træer i det generelle område, dog ikke nærmere hullet)

Tak på forhånd for at være med til at beskytte vores nyplantninger!

Karsten Urbrand
Baneudvalgsformand