Nyt Hole-in-One i Aars Golfklub

Så lykkedes det igen for en af klubbens spillere at lave det gode/heldige slag at få golfbolden i hul på 1. slag.

I en privat match fredag aften, den 04. juni, lykkedes det for Søren Robert Laue på banens hul 17, et Par 3-hul på 109 meter, at lave det dygtige/heldige slag at få golfbolden i hul på 1. slag.

Om det var dygtighed/held eller et nyt golfsæt melder historien ikke noget om, men spilleren var glad og blev efter matchen af medspillerne fejret i klubhuset, og får overrakt den obligatoriske flaske whisky og gavekort fra Aars Golfklubs Hole in One Sponsorer:

Danpo og Hvidt og Frit, Vesthimmerland.

Et STORT TILLYKKE fra Aars Golfklub!