Lørdag den 26. sep. blev finalematcherne og stablefordmatchen i årets matchplayturnering afviklet i lunefuldt efterårsvejr. De indledende matcher har været spillet gennem hele sæsonen fra maj til september. I alt har 48 spillere på 24 hold først spillet hver især to matcher i et puljespil, hvorefter 1. og 2. pladsen gik videre til vind eller forsvind matcher. Dette endte så ud i, at fire hold var kvalificeret til at spille finale i hhv. vinderrække og trøsterække. Der var flotte gavekort fra Aars Pro Shop til alle vindere.

Finalisterne i vinderrækken var holdet Team Lindstrøm, med Ulrik Lindstrøm og Kristian Lindstrøm mod holdet Lindstrøm/Hougaard med Helle Lindstrøm og Aase Hougaard.
Vinderne blev Team Lindstrøm
Finalisterne i trøsterækken var holdet Gravesen/Haldrup, med Kristian Gravesen og Kasper Haldrup mod holdet Urbrand Consulting med Karsten Urbrand og Henrik Bols Hansen.
Vinderne blev Urbrand Consulting
Sideløbende med finalerne blev der spillet en stablefordmatch med 25 deltagere. Der var præmier til 1., 2., 3. og 4. pladsen.

Vinderne blev:
1. Pladsen med 40 point Jakob Hasselgreen
2. Pladsen med 38 point Morten Degn
3. Pladsen med 37 point Morten Eskildsen
4. Pladsen med 37 point Charlotte Støvring Thrysøe
Der var på dagen pindpræmier på Par 3 hullerne, og disse blev vundet af:
Hul 3: Kristian Lindstrøm 0,93meter
Hul 6: Karsten Urbrand 1,80 meter
Hul 14: Morten Eskildsen 5,84 meter
Hul 17: Morten Eskildsen 0,71 meter
Stort tillykke til alle vindere.

Matchplay2020