Aars Golfklub lod søndag den 16. august flaget gå til tops i anledningen af årlige DANPO match.
Matchen er traditionen tro altid en af de bedst besøgte i Aars Golfklub, og normalt er der 144 tilmeldte spillere til start fra hele det himmerlandske område. Men på grund af Covid-19 var deltagerantallet i år begrænset til maksimalt 100 spillere og allerede på førstedagen for tilmelding, blev der oprettet venteliste. Almindeligvis mødes spillerne til fælles morgenmad, men ved indskrivningen blev der i år udleveret goodie bags og kl. 09.30 blev spillet sat i gang i det mest fantastiske sommervejr med omkring 30 grader, hvilket krævede masser af drikkevand m.m. Efter godt fire timer på banen samledes spillerne på terrassen og det opstillede telt, hvor DANPO var vært og serverede en grillmenu med flere af deres kyllingeprodukter og tilbehør, dertil tilhørende drikkevarer.

Dagens vindere

Vini Seneka 36 p
Lissy Lind 35 p
Martin Remmen 34 p

I flere tilfælde var det laveste spillehandicap som bestemte placeringen.

Peter Svanekjær fra Danpo og Matchleder Knud Pedersen fra Aars Golfklubs bestyrelse for præmieuddelingen. Dagen sluttede med at formand for Aars Golfklub, Søren Friis, takkede DANPO for dagens match, og deres altid positive tilgang til Aars Golfklub, samt et velfortjent hurra for dagens vindere, for DANPO og for Aars Golfklub. Efter matchen fik alle deltagere udleveret en kasse med smagsprøver på kyllingeprodukter.