Set i lyset af myndighedernes henstilling til at begrænse smittefare og dermed udbredelsen af COVID-19, har bestyrelsen for Aars Golfklub besluttet at aflyse generalforsamlingen, som er indkaldt til torsdag den 19. marts 2019 kl. 19.00

Det ligger bestyrelsen på sinde at alle medlemmer har mulighed for at deltage i generalforsamlingen, uden hensyntagen til om man er i risikogruppen. Der er tale om en ekstraordinær situation, hvor samfundshensynet vægter højest og der indkaldes til en ny generalforsamling på et senere tidspunkt.

Øvrige aktiviteter:

På anbefaling fra DGU aflyses ligeledes samtlige organiserede aktiviteter i golfklubben indtil videre, herunder ”klubber i klubben” (tirsdags-, torsdags, og søndagsklubben). Når der foreligger yderligere om situationen, udsendes information.

Spil på banen (pt. kortbanen) kan fortsat foregå i privat regi, da DGU ikke vurderer, at smitterisikoen er væsentlig. Det henstilles dog til at alle tager de almindelige forholdsregler, samt at man undgår at forsamles i større grupper i klubhuset. Kontoret vil være lukket indtil videre, men Jens Pind kan træffes på telefon og e-mail.