Aars Golfklub afholdt søndag for 11. gang den årlige Hessel Parmatch. Dermed er Ejner Hessel A/S en af Aars Golfklubs absolut mest trofast titelsponsorer. Matchen blev etableret af nu afdøde Preben Christensen som var Mercedes-forhandler i Aars gennem mange år og et meget aktivt medlem af Aars Golfklub. Matchens særlige kendetegn er de lånebiler, som stilles på højkant på par 3-hullerne. Ikke mindre end 80 spillere, og dermed 40 par, blev sendt på banen i det dejlige sommervejr for at spille greensome over 18 huller.

Hessel

Dagens vindere

Nærmest flaget hul 6/14 for damer: Lis Krogh Madsen 128 centimeter og dermed vinder af en Mercedes Benz i otte dage.
Nærmest flaget hul 3/17 for herrer: Søren Friis 36 centimeter og dermed vinder af en Renault i otte dage.

18 huller greensome

Lissy Lind/Knud Pedersen 40 point
Ellen og Jens Kr. Dissing 37 point
Judy og Morten Degn 36 point

Lisbeth Trankjær og Bo Pedersen 43 point
Susanne og Karl Gustav Pedersen 42 point
Tove og Birger Pedersen 36 point

Efter matchen samledes spillerne på terrassen. Dagens præmier blev naturligvis overrakt af repræsentanter fra Ejner Hessel A/S, og matchleder Knud Pedersen sluttede dagen med en stor tak til Ejner Hessel A/S og et hurra for sponsor, dagens vindere og Aars Golfklub.