Pink cup

Pink Cup er en landsdækkende golfturnering for kvinder til fordel for kampen mod brystkræft. Kræftens Bekæmpelse står bag og er ansvarlig for den landsdækkende turnering. Igen i år vil vi i Aars Golfklub gerne støtte op omkring den gode sag.

Pink Cup-turneringen er for alle golfklubbers kvindelige medlemmer. Det er også tilladt at invitere gæster til turneringen, så derfor vil vi gerne invitere alle herrer. Herrerne spiller i en række for sig.

Der spilles individuel stableford - og både damer og herrer er delt op i to rækker. Der er pæne præmier til de 3 bedste i hver række.

Der er nærmest pinden på alle par 3-hullerne for henholdsvis damer og herrer. Derudover er der længste drive på hul 4 – for henholdsvis damer og herrer.

Får du et Hole-in-One under Pink Cup-turneringen udløser det kr. 25.000 til vores Pink Cup-indsamling. Pengene udløses ved Hole-in-One lavet af både kvinder og mænd. Hole-in-One skal kunne bekræftes af minimum én markør og være opnået i forbindelse med en færdigspillet runde.

Det ville gøre dagen ekstra sjov og farverig, hvis man har lyst til at møde op i pink – selv en lille pinksløjfe giver kulør på dagen.

Turneringsfeen for at deltage i Pink Cup er kr. 125,- incl. et lettere traktement efter spillet.

Sideløbende med turneringen har vi allerede opstillet et lille salgsbord i klublokalet. Her kan du for rimelige penge erhverve dig nye golfsokker, flotte tørklæder, pyntelige brocher, armbånd og praktiske skoposer.

De indsamlede beløb fra de forskellige arrangementer under Pink Cup går ubeskåret til kampen mod brystkræft. På dagen vil der blive solgt lotteri til fordel for det gode formål.

Der er åben for tilmelding på GolfBox under klubturneringer. Turneringen er en åben turnering, så hjælp os med at invitere venner og bekendte fra andre klubber. Jo flere deltagere – jo bedre indsamling!

Vi glæder os til at byde jer alle velkomne til en sjov og hyggelig dag!

Hjælp os med at støtte en god sag.

Edel Thomsen (mobil 4027 6122) / Ellen Dissing (mobil 6133 0857)

Ulla Falborg (mobil 2097 1876) / Birte Hvid (mobil 4086 2677)