Seneste nyt

Turneringen 
Turneringen er for 2-mandshold. Holdene kan sammensættes på alle mulige måder (venner, kollegaer, mand-kone, brødre, osv.)

Turneringen spilles som hulspilsmatch og der spilles FourBall/Best Ball. Match Play afvikles fra den 8. april til den 21. september 2019. Der spilles i en række med 32 hold. Alle holdene er sikret min. tre matcher, idet felterne efter første runde deles op i en vinderrække og en trøsterække. Vinderne af den første hulspilsmatch fortsætter i vinderrækken, mens taberne fortsætter i trøsterækken. 

Endelig afvikles den 21. september en finale i vinderrækken og en finale i trøsterækken, samt en stablefordmatch for de deltagere som er slået ud af turneringen.
Alle medlemmer kan deltage i matchen, dog er max. antal tildelte slag, lig med hcp. på 54. 

golf1

Præmier

Førstepræmien i vinderrækken er gavekort til Pro-shoppen til en værdi af 2x1250 kr.
Andenpræmien i vinderrækken er gavekort til Pro-shoppen til en værdi af 2x1000 kr.

Førstepræmien i trøsterækken er gavekort til Pro-shoppen til en værdi af 2x1000 kr.
Andenpræmien i trøsterækken er et gavekort til Pro-shoppen til en værdi af 2x750 kr. 

Førstepræmie i stablefordmatchen er et gavekort til Pro-shoppen til en værdi af 800 kr.
Andenpræmien i stablefordmatchen er et gavekort til Pro-shoppen til en værdi af 600 kr.
Tredjepræmien i stablefordmatchen er et gavekort til Pro-shoppen til en værdi af 400 kr.

Turneringsskema og matchafvikling
Alle deltagere er velkomne til at overvære lodtrækningen, som foregår den 7. april kl. 16.00 i klubhuset. Turneringsskemaet offentliggøres efterfølgende i Aars Golfklub. 

Holdene er selv ansvarlige for at arrangere tidspunkt for matcherne indbyrdes. Vinderholdet noterer resultatet på turneringsskemaet i klubhuset. Hvis en match ikke bliver afviklet inden for tidsfristen, kåres vinderen ved lodtrækning, med mindre den ene part trækker sig frivilligt (se tidsfrister nedenfor). 

Om hulspil
Hvert hul repræsenterer et point som der spilles om. Er scoren ens, deles hullet. Matchen er slut, når et hold er flere huller oppe end antallet af resterende huller (F.eks. 5↑ efter hul 14). Matchen kan ikke deles, dvs. at hvis matchen er lige efter 18 hullers spil, afgøres matchen ved ”sudden death” med start på hul 1. Hermed tildeles der på ny, streger til spillerne. 

Om FourBall/Bestball 
Begge spillere, på holdet, slår ud fra tee og spiller deres egen bold til ende på hullet. Holdets højeste stableford score holdes op mod det andet holds højeste score. Holdet med den højeste score vinder hullet. 

Om 7/8 handicap
Der spilles med 7/8 handicap, hvilket betyder at man tager 7/8 af det ”antal tildelte slag (ats)” man normalt har på banen. 
Find det antal tildelte slag (ats) du har på Aars Golfbane og aflæs 7/8 handicap i nedenstående tabel - så har I jeres spillehandicap til matcherne i Matchplay. 

Skærmbillede 2019 03 14 kl. 22.15.24

Finale og afslutningsmatch
Afholdes lørdag den 21. september kl. 8.30 (gunstart kl. 9.00), hvor alle deltagere er inviteret. På finaledagen spiller de to tilbageværende hold i hver række en finale i henholdsvis vinderrækken og trøsterækken på helt samme måde som de indledende matcher, altså Best Ball, hulspil med start på hul 1 og spilles med 7/8 handicap. For de øvrige deltagere i turneringen spilles en alm. individuel stablefordmatch med 7/8 handicap. 

Antal deltagere
Der er maksimalt plads til 32 hold. I tilfælde af mere end 32 hold i rækken, oprettes en venteliste. Hvis der bliver tilmeldt 64 hold vil tidsfristerne i runderne blive ændret, da der vil komme en runde ekstra. Såfremt der ikke er tilstrækkelig tilmelding, forbeholdes ret til at ændre turneringens sammensætning eller helt at aflyse. 

Tilmelding
Turneringen er åben for alle og tilmelding skal ske på Golfbox senest fredag den 5. april kl. 12.00. Når man tilmelder på golfbox vil man blive bedt om begge spillernes kontaktoplysninger (navn, telefonnummer samt et evt. holdnavn). 
Efter tilmelding skal man overføre turneringsfee på MobilePay. 

Turneringsfee
Turneringsfee er kr. 500,- pr hold inkl. afslutningsmatch (ekskl. spisning på finaledagen og evt. greenfee). 

Betaling
Turneringsfee overføres på mobilepay til nr. 246874, forud for lodtrækningen den 5. april. Tilmeldes holdet som et firmahold kan man få tilsendt en faktura.

Turneringsleder
Spørgsmål og tvivl vedrørende matchen rettes til turneringslederen. Kontakt turneringsleder Karsten Urbrand på tlf. 61 68 32 23 

 

 

×

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Accepter