Der er nogle få varmegrader i luften og det betyder at golfsæsonen i Aars Golfklub allerede er i gang. Fredag den 15. februar, under den spæde forårssol, kom så årets første hole-in-one.
I en privat match, sammen med vennerne Flemming Eriksen og Jens Ole Jensen, lykkedes det for Alfred Nørgård på banens hul 6 - et par 3 hul på 136 meter - at få bolden i hul på første slag. Bolden trillede stille og roligt fra kanten af greenen indtil den lå stille i bunden af hulkoppen.
Efter matchen fik Alfred Nørgård overrakt den traditionelle flaske whisky samt et gavekort fra klubbens hole-in-one sponsorer: Hvidt og Frit, Vesthimmerland og DANPO.Hole in one 2 feb 2019