Aars Golfklub har afviklet den årlige match for vore frivillige hjælpere, som i år også havde deltagere fra vore sponsorer.
Om det var omtale af stormen Knuds mulige komme eller det forhold at flere af vore medlemmer havde valgt at deltage i andre matcher, som gjorde at kun 41 spillere havde tilmeldt sig, vides ikke. Alle tilmeldte mødte op og startede med en sandwich, inden de i det blæsende, og til tider regnfulde vejr, startede for at spille 18 huller Stableford. Alt vejr er jo golfvejr, det er kun påklædningen det kommer an på. Efter matchen, som blev afviklet i et godt tempo, syntes de fleste at de havde haft en god tur.

Resultatet af matchen er følgende:

Nærmest Flaget:
Hul 3: Henrik Mikkelsen 3,73 m
Hul 17: Mads Lundgaard 2,12 m
Hul 9 i 2 slag: Torben Sørensen 4,21 m

18 Huller Stableford:
Grp. A
Jakob Rold Christensen 33 point
Erik Rynkeby 32 point
Mads Lundgård 30 point

Grp. B
Bjarne Ravn 34 point
Lars Madsen 31 point
John Jørgensen 29 point

Efter matchen var klubben vært ved spisning, herunder rettede formanden for Klubben Søren Friis en stor tak til alle de frivillige som altid møder op når der er brug for en hjælpende hånd, og klubbens sponsorer som altid er positive over for Aars Golfklub. Dagen sluttede med et hurra for Vinderne, Medhjælpere, Sponsorer og Aars Golfklub.

På billedet dagens vindere.

Medhjælpermatch