Det er altid dejligt at få positive tilbagemeldinger fra tilfredse medlemmer og da rosen naturligvis skal gå til de frivillige som støtter op om begyndertræningen i Aars Golfklub bringes - med Søren Noers tilladelse - den kommentar han sendte til sekretariatet forleden.

I dag har jeg vundet en 2. Plads i nettorækken, i Aars Golfklubs klubmesterskab - trods jeg kun har øvet mig i 4 måneder - er jeg herrestolt - af mit resultat qua de problemer jeg har, og samtidig er jeg dybt taknemmelig over de personer i Aars golfklub, som har taget sig tid til os nye og uøvede - ikke blot for jeres interesse, men ikke mindst for jeres vedholdenhed.
Tak til alle jer “golfere” der har mødt os med overbærenhed, når vi har lavet endnu en fejl. Men vi bliver bedre - alene pga. jer!

Søren Noer