Tirsdagsklubbens årlige sommerudflugt gik i år til Blokhus Golf Klub med 21 golfspillere. Vi startede kl. 8 i bus fra Aars Golfklub mod Blokhus. I bussen blev der serveret kaffe og Aases hjemmebagte boller med ost. Der var også en lille én til kaffen. En times tid senere ankom vi til Blokhus Golf Klub, hvor der blev udleveret scorekort samt goodie bags og Aases hjemmelavede sandwich til runden.

Efter en runde i dejligt sommervejr på en rigtig flot bane samledes vi på terrassen ved klubhuset til hyggeligt samvær og uddeling af præmier fra Aars Proshop. Herefter fik vi et lækkert stjerneskud og kaffe inden turen gik retur til Aars Golfklub.

De flotte resultater blev præsteret af:

Blokhus vindere