En søndag morgen, hvor der var kommet lidt regn efter en lang periode med sommervejr, mødte 80 spillere ind i Aars Golfklub, for at deltage i: Hvidt og Frit, Vesthimmerland/ Svane Køkkenet match.

Spillerne blev fordelt på banen og efter gunstart startede matchen og spillerne blev undervejs på banen serviceret med diverse drikkevarer m.m. Efter matchen samledes spillerne i klubhuset hvor der var servering af grill-pølser og diverse drikkevarer.

Før præmieuddelingen fortalte Gregers Haislund fra dagens matchsponsor: Hvidt og Frit, Vesthimmerland/Svane Køkkenet om forskellige aktiviteter og produkter i firmaet. Han gjorde samtidig opmærksom på at ved handel i butikken, udløser det 3% af købsprisen til Aars Golfklub. Så HUSK at oplyse dit DGU nr. ved køb. Der blev til alle omdelt gavekort til en vinsmagning som holdes engang i efteråret.

Dagens Match var en kombination af Sramble og Stableford og samtidig et Holdspil, det gav udsædvanlige høje scorer og alle var glade for, at der ikke efter matchen var hcp.-regulering. Et kig på det bugnede præmiebord fik forventningen om at få præmie til at stige. Der blev i matchen uddelt 30 præmier og samtidig var der klappepræmier til ca. 20 spillere.

Der var stadig varer tilbage på præmiebordet, og derfor blev der holdt en auktion, hvor det indkomne beløb vil blive doneret til ”Børn i Sorg” i Aars.

Inden afslutningen takkede matchleder Knud Pedersen, dagens sponsor for et godt arrangement, og deltagerne råbte hurra for dagens sponsor, dagens vindere og Aars Golfklub. Der var stadig varer på bordet og deltagerne kunne tage smagsprøver med hjem.

Foruden at være Matchsponsor er Svane Køkkenet/Hvidt og Frit, Vesthimmerland, også Sponsor for Hole in One og Putting-greenen.

Hvidt og Frit 2018