Golfhaefter 2018 tilbud

Golfhæftet 2018

Hvis der er medlemmer, som før har købt Golfhæftet direkte er der nu en mulighed for at bestille igennem Golfklubben.

Ved køb gennem Aars Golfklub genereres nu et pænt beløb til klubben.

Ved brug af Golfhæftet er det muligt at spille 1 gang til halv pris, på rigtig mange baner i Danmark og Udlandet.

Man kan også tilkøbe det som hedder Golfhæftet PLUS, derved kan man på udvalgte baner spille alle de runder man vil til halv pris. Det er typisk greenfee-tider tidligt og sent på dagen.

Prisen er:

Golfhæftet 2018:               450 DKK
Golfhæftet PLUS 2018:     649 DKK

Køber man 2 stk. Golfhæftet 2018, inden 31. december får man en gave, det kan være en handske, sokker eller et håndklæde.

Bestilling og betaling sker på Aars Golfklubs hjemmeside under Webshoppen.

I klubhuset ligger der materiale som fortæller om golfhæftet og på hvilke baner der er mulighed for at bruge kortet.