Skt. Hans aften deltog 66 spillere i dette års Skt. Hans match i Aars Golfklub. Efter en hyggelig match blev der serveret stegt flæsk med persillesovs leveret af Aars Hotel. De mange præmier fra velvillige sponsorer blev vundet af:

Nærmest flaget hul 3

4. præmie Jens Kristian Tolstrup 35 p
5. præmie Inger S. Nielsen 33 p
6. præmie Laila Gadfelt 32 p

Efter præmieoverrækkelsen var der hyggeligt samvær ved bålet, hvor vi med ”Blæsten går frisk over Limfjordens vande” og ”Midsommervisen” sendte heksen til Bloksbjerg.
Karl Halskov holdt båltalen. Med baggrund i sit virke som forstander fortalte Karl levende om de forhåbninger til deres efterskoleophold, som forskellige elever har udtrykt samt om vigtigheden af samarbejde i forskellige sammenhænge. Han berettede bl.a. om en foursome match i regionsgolf, hvor Karl og hans makker spillede mod et ægtepar. Når det er ægtefæller, der danner par på golfbanen, kan det gå grueligt galt med gensidige beskyldninger til følge. Her blev det tydeligt illustreret, at et positivt bidrag til fællesskabet giver synergi og 2+2 kan opleves som 5 og ikke som 3, hvis man ikke samarbejder.

Tak til Arne Falborg og Ole Thomsen for et vel tilrettelagt arrangement.