Tryghed og livsvigtig hjælp var nøgleordene og baggrunden for at Aars Golfklub har fået tilskud fra TrygFonden til indkøb af et udendørs hjertestarterskab.

Vi har i en årrække haft et hjertestarter i klubbens lokaler, men da åbningstiderne er begrænset til dag- og aftentimerne, har det været et ønske at flytte hjertestarteren til en synlig og ikke mindst tilgængelig udendørs placering ved klubhuset på Tandrupvej, forklarer formand for Aars Golfklub, Søren Friis.

Et vejrbestandigt hjertestarterskabet er relativ dyr, da den er udstyret med lys og varme for at sikre funktionen af hjertestarteren. Derfor valgte golfklubben at ansøge TrygFonden om et tilskud til investeringen. TrygFonden støtter projekter som skaber tryghed og her er hjertestartere blevet lidt af et ikon - bl.a. står fonden bag hjemmesiden hjertestarter.dk og en app hvor man kan finde placeringen af hjertestartere.

Foruden øget tryghed for klubbens medlemmer, ville den udendørs placering øge tilgængeligheden for beboere i området omkring golfklubben udenfor åbningstiden. Derfor synes vi at det var oplagt at flytte hjertestarteren i Aars Golfklub til en central udendørs placering - og derfor var der heller ikke tvivl om at vi ville støtte projektet, forklarer Jens Bigum der foruden sin landmandsgerning også er formand for repræsentantskabet i TryghedsGruppen som står bag TrygFonden.

Aars Golf Hjertestarter