Forleden blev der spillet finale i årets matchplay-turnering i Aars Golfklub. Matchensponsor var CS-Biler i Aars, som havde sponsoreret de præmier til de dygtige vindere. Matchplay, er en turnering, hvor alle tilmeldte, spiller 18 hullers hulspil og vinderen går videre mod en finaleplads. Der var i år tilmeldt 32 golfspillere til turneringen som begyndte allerede i maj måned og først sluttede forleden med finaler i hhv. vinderrække og trøsterække. På finaledagen, hvor vinderne skulle findes og kåres, blev der ligeledes spillet en stableford-match for alle turneringens deltagere. Dagen sluttede med præmieoverrækkelse og grillstegte pølser.

Resultatet af de to finaler blev som følger:

1. pladsen i vinderrækken og vinder af et gavekort på 2.500 kr.: Martin Larsen
  2. pladsen i vinderrækken og vinder af et gavekort på 2.000 kr.: Knud Pedersen
  1. pladsen i Trøsterækken og vinder af et gavekort på 2.000 kr.: Ole Larsen
  2. pladsen i trøsterækken og vinder af et gavekort på 1.500 kr.: Åse Hougaard

Desuden blev resultatet af stableford-matchen som følger:

1. Pladsen med 36 point, Jacob Hasselgreen, vandt et gavekort på 800 kr.
  2. Pladsen med 35 point, Søren Laue, vandt et gavekort på 600 kr.
  3. Pladsen med 33 point, Judi Degn, vandt et gavekort på 400 kr.