Torsdag den 28. september var Torsdagsklubben fra Aars Golfklub på sin årlige efterårsudflugt.

Turen gik i år til Golfklubben i Sindal i Nordjylland.

Der var tidlig afgang fra Aars, idet bussen kørte fra klubben kl. 06:45. Det var den store bus med trailer, der var fundet frem, idet hele 55 forventningsfulde golfere deltog i turen.

Vel ankommet til Sindal Golfklub blev der serveret et dejligt morgenbord, så alle var mætte og klar til at indtage klubben bane.

Sindal Golf Klub ligger i noget af Nordjyllands smukkeste natur. Banen er anlagt, så den følger landskabets linjer med bakker, dale, søer og skrånende fairways.

Alle 18 huller har hver deres særpræg, så der var udfordringer for alle handicaps.

Sindal GK er kåret som Danmarks bedste golfklub i 2015 og 2. bedste i 2016 ifølge besøgende med Golfhæftet.

Efter en spændende tur på banen var der efterfølgende anrettet en stor buffet, så alle kunne få fyldt depoterne op inden hjemturen til Aars efter endnu en dejlig tur med Torsdagsklubben.

Resultaterne af matchen blev følgende:

Gruppe 1:

Nr. 1              Edel Thomsen  35 point