Den årlige Kop & Kande-match er blevet afholdt i Aars Golfklub. Det er en af de populære sponsor-matcher i klubben, og i år var det nødvendigt at stoppe tilmeldingen før tiden.
Til søndagens match var der tilmeldt 102 spillere som i et nogenlunde tørt septembervejr spillede en Stableford-match i 3 rækker over 18 huller, med rigtig fornuftige scorer. Alle gav efterfølgende udtryk for at det havde været en god dag på golfbanen.
Efter matchen, samledes man i et godt fyldt klubhus til lidt at spise og derefter uddelte ”Kræmmeren ” på sin altid sjove og fornøjelige facon præmier til de dygtige og heldige spillere.
Dagen sluttede med en tak til dagens sponsor: Kop & Kande, Farsø og Aars og et hurra for sponsor, dagens vindere og Aars Golfklub.

Kopkande Fotor

Dagens vindere:

A-rækken: Erik Rynkeby Knudsen, Aars Golfklub 37p.
B-rækken: Jan Carlsen, Himmerland Golfklub 37 p.
C-rækken: Kristian Rask Lindstrøm, Aars Golfklub 38 p.
Nærmest Flaget.
Hul 3: Edel Thomsen 4,07 m.
Hul 6: Poul Haurum 4,62 m.
Hul 14: Danny Pedersen 0,35 m.
Hul 17: Bente Duedal Ravn 1,11 m.
På Hul 2 nærmest flaget I 2 slag:
Damer: Ulla Falborg 1,13 m.
Herrer: Danny Pedersen 0,35 m.