Tirsdag den 19. oktober 2017 blev finalen i ”Fritspilturneringen Golf ved Limfjorden” spillet på Hvalpsunds golfbane.
Vejret var næsten perfekt, kun svag vind, der kom dog lidt regn, så de sidste spillere blev lidt våde, inden de nåede i klubhuset.

Klubber som er med i Fritspilsordningen har adgang til turneringen som består af 9 klubber fra: Jammerbugten, Morsø, Hvalpsund, Harre Vig, Hjarbæk, Skive, Volstrup. Løgstør og Aars. Det er disse klubber, som kan tilmelde et antal hold efter eget valg. Turneringen afvikles efter R&A’s regler. Deltagerne er herrer, som er fyldt 60 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes. De skal kunne dokumentere fuldgyldigt medlemskab af én af de nævnte golfklubber samt tilkøb af den gensidige fritspilsordning.

For at komme i finalen har Aars B-hold først spillet grundspillet, hvor alle mødte alle. Her vandt Aars samlet i sin pulje.
Derefter blev der kæmpet i semifinalerne, tirsdag den 12. september med udslag kl. 9:45 på banen i Hjarbæk, her vinder Aars B med 6-5. over Harre Vig. Og endelig finalen, med udslag kl. 9:00 på banen i Hvalpsund, her vinder Aars B over Skive med 6-5, og sikrede sig dermed mesterskabet.

B hold Fotor

På billedet ses vinderne af B-rækken, fra venstre Poul Erik Haurum, Birger Pedersen, Søren Lyngberg, Frits Pedersen, Keld Nielsen og Henning Rasmussen