Skt. Hans aften deltog 66 spillere i dette års Skt. Hans match i Aars Golfklub. Efter en hyggelig match blev der serveret stegt flæsk med persillesovs leveret af Aars Hotel. De mange præmier fra velvillige sponsorer blev vundet af:

Nærmest flaget hul 3

4. præmie Jens Kristian Tolstrup 35 p
5. præmie Inger S. Nielsen 33 p
6. præmie Laila Gadfelt 32 p

Efter præmieoverrækkelsen var der hyggeligt samvær ved bålet, hvor vi med ”Blæsten går frisk over Limfjordens vande” og ”Midsommervisen” sendte heksen til Bloksbjerg.
Karl Halskov holdt båltalen. Med baggrund i sit virke som forstander fortalte Karl levende om de forhåbninger til deres efterskoleophold, som forskellige elever har udtrykt samt om vigtigheden af samarbejde i forskellige sammenhænge. Han berettede bl.a. om en foursome match i regionsgolf, hvor Karl og hans makker spillede mod et ægtepar. Når det er ægtefæller, der danner par på golfbanen, kan det gå grueligt galt med gensidige beskyldninger til følge. Her blev det tydeligt illustreret, at et positivt bidrag til fællesskabet giver synergi og 2+2 kan opleves som 5 og ikke som 3, hvis man ikke samarbejder.

Tak til Arne Falborg og Ole Thomsen for et vel tilrettelagt arrangement.

SOMMERTILBUD PÅ GREEN-FEE.

Er du Golf spillere, og medlem i Golfklubber udenfor SGN-samarbejdet samt øvrige samarbejdsklubber, har vi  frem  til 13. August 2017 et godt  TILBUD  på  green-fee:

18 huller, Normalpris kr. 400.00.  RABAT  kr. 150.00NU KUN Kr. 250.00.

Tilbudsprisen er tilrettet i GOLFBOX.

Green-fee spillere med Golfhæftet:  50 % RABAT  PÅ NORMALPRISEN.

Alle øvrige rabataftaler er annulleret i samme tidsrum.

En række USGA-film omkring banevedligeholdelse er oversat til dansk. Se hvordan man vedligeholder en green ved at klikke på billedet.

Greens

Søndag den 23. april blev der trukket lod til årets match play-turnering i Aars Golfklub, sponsoreret af CS-Biler & Dinitrol Aars.
De fire runder afvikles således:

1. runde: Mandag den 24. april til 28. maj (uge 17, 18, 19, 20 og 21)
2. runde: Mandag den 29. maj til 25. juni (uge 22, 23, 24 og 25)
3. runde: Mandag den 26. juni til 30. juli (uge 26, 27, 28, 29 og 30)
4. runde: Mandag den 31. juli til 20. august (uge 31, 32 og 33)

Finalen spilles lørdag den 23. september fra kl. 08.30 (uge 38)

Match Play

Vil du lære at spille golf, så har vi et tilbud til dig!

Torsdag den 6. april og torsdag den 13. april kl. 18.00 afholdes to uforpligtende prøveaftener, hvor klubbens medlemmer og træner står klar til at hjælpe dig. Det kræver ingen forudgående viden om golf eller udstyr. Vi har alt hvad du skal bruge, så mød bare op i golfklubben en af de pågældende aftener.

Introduktionsaftenerne er samtidig startskuddet til årets begynderkursus som forløber over 10 uger. Kurset koster 500 kr. Vil du høre mere om forløbet, så er du velkommen til at kontakte Pro Træner Allan Høgh på tlf. 40 52 27 68

Aars Golfklub skal bruge to morgenfriske greenkeepere til den kommende sæson. Er det dig (?) eller kender du vedkommende, der skal være del af et dynamisk team, så kan du læse mere om jobbet her

Golfmagasinet har i den anledning være på besøg i Aars Golfklub og det er der blevet en seks sider lang artikel ud af under overskriften ”Himmerlandsbanen der ikke må overses”.

Banebillederne er taget af klubformand Søren Friis, og artiklen kan læses her eller i den seneste udgave af Golfmagasinet.