Regionsgolf

Aars Golfklub er tilmeldt Regionsgolf som er Danmarks største holdturnering for klubgolfere. I regionsgolf spiller det sociale en vigtig rolle, for selv om der konkurreres, så er det samværet og hyggen spillerne imellem, med til at gøre regionsgolf attraktivt.

En spændende element ved regionsgolfen er, at der spilles hulspil. Det er ægte golf, sådan som det blev udtænkt for 400 år siden. Regionsgolfturneringen spilles med blandede hold med både damer og herrer repræsenteret og alle rækker spilles fra scratch handicap.

I seneste sæson har der været tilmeldt fire hold til turneringen fra Aars Golfklub (B, C, D samt Senior/veteran-rækken). Du kan læse mere om turneringsformatet nederst på siden eller på Regionsgolf Danmarks hjemmeside, hvor man i øvrigt kan finde alt omkring Regionsgolf.

Har du lyst til at prøve kræfter med turneringsgolf, så kontakt:

B-rækken
Holdkaptajn Klavs Benediktson
Mobilnr.: 40 11 62 30

C-rækken
Holdkaptajn Søren Lyngberg
Mobilnr.: 40 16 12 44

D-rækken
Holdkaptajn Karen Christensen
Mobilnr.: 24 63 25 10

Veteran-rækken
Holdkaptajn Ole Johansen
Mobilnr.: 60 18 24 58

Klubkoordinator
Klavs Benediktson
Mobilnr.: 40 11 62 30

Deltager du i turneringen eller vil du gerne følge hvordan Aars Golfklub klarer sig i regionsgolf, så følge links herunder og se puljeresultaterne:
B-rækken
C-rækken
D-rækken
Veteran-rækken

Kort om turneringsformatet

For at deltage i B, C eller D-rækken skal spillerne være fyldt 21 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes. For at kunne deltage i senior-rækken gælder det at damer skal være fyldt 50 år og herrer 55 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes. Og for at deltage i veteran-rækken skal damer være fyldt 60 år og herrer 65 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes. Alle spillere skal kunne dokumentere fuldgyldigt medlemskab af Aars Golfklub. Der spilles hulspil over 18 huller. Med en damesingle, tre herresingler og en mixed foursome. Damer spiller fra rød tee og herrer fra gul tee. I A-rækker kan holdkaptajnerne aftale, at der i stedet spilles fra blå/hvidt tee. Singlerne spilles som to-bolde. Der spilles scratch i alle rækker.

Alle tilmeldte hold i hver række inddeles i puljer. Hver pulje er på maksimalt fire hold. I de indledende runder spilles hjemme- og udekampe i alle grupper. Der spillers uden match- og greenfee. I alle singler tildeles to matchpoints for vunden match, og i foursome tildeles tre matchpoints for vunden match. Hver match kan slutte lige, dvs. matchpoints deles mellem de to hold.

Puljevinderne deltager i slutspillet, der afvikles efter cupsystemet. Der spilles på neutral bane, dog er regions- og landsfinalebanerne fastlagt.