Golf ved Limfjorden

Aars Golfklub er tilmeldt GOLF VED LIMFJORDEN, som er en turnering for de 9 klubber, der samarbejder om FRITSPILSORDNINGEN.

Det er en turnering, der er lavet som et supplement til REGIONSGOLFEN, og som spilles udenfor terminerne for REGIONSGOLF, altså i april og august.

Det er en turnering for HERRER, der er 60 år eller derover. Man skal blot være fyldt 60 i turneringsåret.

Aars Golfklub har for 2017 tilmeldt i alt 5 hold. Rækkerne er opdelt efter hcp.

Række Pulje Lav. HCP. Holdkaptajn Mobilnr. Mail

Kort om turneringen

Der spilles 4 singler samt 1 foursome, og der spilles fra scratch i alle rækker.

Matchpoints tildeles efter samme principper som REGIONSGOLF.

Det er hcp. fra første match, der er gældende for holdtilhørsforhold. Man seedes naturligvis efter aktuelt hcp., og man kan kun deltage på eet hold i hele turneringsåret.

Øvrige turneringsproportioner, puljeinddelinger, spilledatoer og resultater fremgår af hjemmesiden for ”GOLF VED LIMFJORDEN".

KLUBKOORDINATOR:

Ole Johansen