Elitehold

Aars Golfklubs Elitehold består af 20 spillere og har tilmeldt to hold til kvalifikationsrækken til Danmarksturneringen.

Træner: Allan Høgh

Turneringsleder: Erik Rynkeby Knudsen

Kampprogram

Puljespillet til Danmarksturneringen afvikles over tre weekender (lørdag og søndag) i løbet af sæsonen.
Der er fire hold i hver pulje som mødes på ude og hjemmebane.

Du kan følge Aars ved at klikke på det hold du ønsker at se den aktuelle stilling ved.

Holdleder: Per Nyborg

Løgstør Autolakeri
BYGMA, Aars

Bliv sponsor for Eliteholdet